Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A vámpírok élnek, kitaláció?...

A vámpírok élnek, kitaláció? Esetleg valamikor a multban az emberiség életére törtek?

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez lett a vége a sok alkonyatnak
2012. febr. 6. 22:38
 2/8 anonim válasza:
Nem. Pontos választ én sem tudok, Drakuláról keringenek történetek, de ezt nem lehet tudni. Báthori Erzsébetről viszont köztudott hogy kínozta a rabszolgáit meg elég homályos az élet története. Róla az a monda terjeng hogy szüzek vérében fürdött, de ezt cáfolják mert az ember vér meg alvad. Nem valószínű hogy léteznének vámpírok. A vérfarkasok mondája meg onnan jött hogy voltak pásztorok akik nyájastul eltűntek és soha nem látták őket többé és róluk beszélték azt hogy meg ette a nyájat.
2012. febr. 10. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Vámpírok vannak,de TILOS megölniük az embereket.
2012. febr. 12. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A vámpírok, mivel halottak, nem "élnek" :-)

Létezésük pedig kitaláció.

Nem, a múltban sem léteztek.

Lestat

2012. febr. 12. 20:44
 5/8 anonim válasza:
drakula:én azt a verziot ismerem hogy akik a feketepiacon kerskedtek drakuzla gróf elfogatta és reggel karoba huzatta (gondolom innen ered hogy a vámpirt karoval kell megölni+napfény) majd pohárbol ivott a vérükből.
2012. febr. 18. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hangyásnak vagy dilisnek tartanátok de van egy barátnőm.1 évvel ezelött egy szürke kisegér volt és mostmár 'menő'bandákban van.Komolyan ilyesztő.1 tisztára fehér a bőre 2.Hogy is mondjam olyan kihivó és éles tekintete van

3. Amikor süt a nap megkérem hogy mennyünk ki és rámvágja,hogy megörültél??Ahelyett,hogy reggel sétálgassunk kihív ESTE temetökbe.Csak egyszer egyeztem bele,hogy vele megyek de az is irtó rémes volt.Szerintetek minden oké a barimmal???Mert sztem nem nagyon nem....segíteni szeretnék neki de hogy??

2012. ápr. 13. 12:40
 7/8 anonim válasza:
egyszerüen csak olyan bandákban van ahol ez a szokás és csak hogy tudd a vámpírok nem szoktak csak úgy temetőkben sétálgatni csak ha van saját koporsójukhoz mennek oda !!
2012. máj. 29. 17:29
 8/8 anonim válasza:
Ha vannak vámpírok akkor mégis hogyan lehet őket felismerni? Mert én azt olvastam hogy hófehér a bőrük és hogyan nagyon vonzóak...Ez igaz?
2014. júl. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!