Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez tényleg igaz, vagy szimplán...

Ez tényleg igaz, vagy szimplán kitaláció?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy Izrael minden európai fővárosra irányított rakétát (asszem atombombát de nem biztos), természetesen csak végszükség esetére.

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK!!

Nekem nincs bajom Izraellel, csak nem értem ezt az állítást. Az USA-nak sincs ennyi atombombája, de szerintem ez hülyeség. Milyen végszükséglet?

(most kérlek REÁLIS válaszokat várok, most ez NEM provokáció, csak azt akarom megtudni hogy ez igaz vagy hülyeség...)

2012. febr. 12. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2012. febr. 12. 20:35
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
az usának van ennyi, és valszeg izraelnek is
2012. febr. 12. 20:45
 3/19 A kérdező kommentje:

Most miért moderátor??

Nem provokálásnak szánom mondom, csak hallottam egy ilyen hülyeséget, és nem értem hogy lehet-e realitása vagy stb.

Tényleg semmi bajom Izraellel. Nem vagyok antiszemita....

2012. febr. 12. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem kitaláció. A szokásos összeesküvés elméletek egyike. Ezek ma nagyon divatosak.
2012. febr. 12. 20:48
 5/19 A kérdező kommentje:
Mert állítólag ezt olyan mondta aki volt amerikába katona....de mondjuk én sem hiszek az ilyenekben.
2012. febr. 12. 20:50
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Izrael aligha irányított az európai nagyvárosokra rakétát, mivel az európai nagyvárosok tele vannak zsidókkal (nem kicsit tele, nagyon tele).
2012. febr. 12. 21:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a nagyvárosokban elég nagy a zsidó kisebbség aránya. Mondjuk ebben van valami.
2012. febr. 12. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Sámson opciónak nevezik. De ez csak egy mende-monda, amely szerint Izrael végpusztulás esetén kilőné az összes nukleáris töltetét mindegy, hogy annak célpontja "baráti" vagy ellenség - ha mi pusztulunk, akkor más is elv alapján. De még egyszer leírom: ez csak pletyka.

[link]

Itt olvashatsz róla, de itt is írják, hogy "alleged", azaz állítólagos.

2012. febr. 12. 21:10
 9/19 A kérdező kommentje:

Na hát ha közzé van téve akkor biztos pletyka.

Amúgy Izrael nem fog "végpusztulni".:) Izrael rendelkezik az egyik legnagyobb és leghatékonyabb és legfejlettebb hadsereggel a Közel-Keleten.

2012. febr. 12. 21:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok összeesküvés elméletnek lehet ilyen-olyan alapja, de ez meglehetősen valószínűtlen.
2012. febr. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!