Ez tényleg igaz, vagy szimplán kitaláció?
Valahol olvastam, hogy Izrael minden európai fővárosra irányított rakétát (asszem atombombát de nem biztos), természetesen csak végszükség esetére.
FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK!!
Nekem nincs bajom Izraellel, csak nem értem ezt az állítást. Az USA-nak sincs ennyi atombombája, de szerintem ez hülyeség. Milyen végszükséglet?
(most kérlek REÁLIS válaszokat várok, most ez NEM provokáció, csak azt akarom megtudni hogy ez igaz vagy hülyeség...)
Most miért moderátor??
Nem provokálásnak szánom mondom, csak hallottam egy ilyen hülyeséget, és nem értem hogy lehet-e realitása vagy stb.
Tényleg semmi bajom Izraellel. Nem vagyok antiszemita....
Sámson opciónak nevezik. De ez csak egy mende-monda, amely szerint Izrael végpusztulás esetén kilőné az összes nukleáris töltetét mindegy, hogy annak célpontja "baráti" vagy ellenség - ha mi pusztulunk, akkor más is elv alapján. De még egyszer leírom: ez csak pletyka.
Itt olvashatsz róla, de itt is írják, hogy "alleged", azaz állítólagos.
Na hát ha közzé van téve akkor biztos pletyka.
Amúgy Izrael nem fog "végpusztulni".:) Izrael rendelkezik az egyik legnagyobb és leghatékonyabb és legfejlettebb hadsereggel a Közel-Keleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!