A modern hadviselés legjobb lőfegyverei?
Figyelt kérdés
Szerintem a HK UMP45 az MP7 és a Scar-H/L a mai legjobb lőfegyverek.2012. febr. 7. 21:02
11/13 Gatyagumi válasza:
Előzőre: Egy egyszerű szerződésesnek kell a legjobban értenie hozzá, mivel ő az, akinek elsősorban használnia kell.
Kérdésre: Szerintem az AK modern változatai (nem csak a 100-asok, hanem a Valmet és Galil változatok) és a HK G36 változatai.
12/13 martinkahhh válasza:
Szerintem az M4 mindig jobb mindenél.
13/13 anonim válasza:
Hát egy AK variánsal többre mész,mint egy UMP vagy Scar-al :)Legalább ha bele ejted véletlen egy nagyobb sáros pocsolyába nem ragad be :D És szerintem a megbízhatóság az elsődleges :) A pontosságról meg még annyit,hogy 1-es lövésen tud az AK pontos is lenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!