Szerintetek katonák számára hatékony támadási taktika lenne az ellenség fejére való ráugrás?
Szerintem igen, mert könnyen eltörhet tőle a gerince, koponyája, talán még a feje is leszakadhat, ráadásul teljesen váratlan dolog. Nagyon hatékony fegyvermentes lefegyverzési vagy akár likvidálási taktika lehetne, de még sehol sem hallottam, hogy ezt oktatnák katonáknak.
Szerintem elsősorban a lábizomzatot kéne fejleszteni hozzá, hogy minél magasabbra tudjon felugrani a katona.
Ti mit gondoltok?
Mégis hogy képzeled?
Az ellenség sorban állva várja,hogy a támadók nekifussanak és ugorjanak 180 cm magasra,egyenesen a fejükre?
Vagy mindkét csapat ugrik?
Igen. Én úgy hallottam, hogy már fel is állítottak egy ilyen ezredet. A Rippel fivérek képzik ki az ide kerülőket és a szokásos három fős tűzcsapatok helyett csak ketten vannak. Az alul lévő kézenállásba megy, behajlítja a lábait és nyom egy kézenállásos fekvőtámaszt, a másik pedig rááll az alul lévő talpaira, majd leguggol. Az alul lévő kinyomja magát és a lábait is kiegyenesíti a felül lévő pedig szimplán ugrik egy nagyot.
Sajna a kínai légtáncos hadosztályokkal így se bírnánk el.:(
Hali:)
Stokes:D
Ezen zokogórohamot kaptam, persze nem a sírástól:D Nagyon kreatív Vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!