Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » III. Világháború - helyzet...

III. Világháború - helyzet kialakulása?

Figyelt kérdés

Szerintetek:

-Mi miatt fog kirobbanni?

-Mely felek között?

-Ki lesz a nyertes?

Aki azt mondja, hogy az elkövetkező xy évben nem lesz háború az ne írjon.

Nem ide való a válasz!

2012. jan. 20. 21:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem...

Ott nincs sorkatonaság...

2012. jan. 20. 23:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Kína mennyit tudna iq-gépek, olaj-olaj, majd futok csak vizet tudjak inni!
2012. jan. 20. 23:58
 13/24 anonim válasza:
100%
Szerintem is az olaj és az üzemanyag miatt lesz háború, illetve a termőföldért. Egyébként a felek nem számítanak, amelyik oldalra áll Magyarország, az veszt!
2012. jan. 20. 23:59
 14/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok, pesszimizmusnak nem vagy híján, ki a faszt érdekel, háborúzzanak a saját területeiken, mi úgysem nyomnánk sokat a lattba, egyszer kimaradhatnánk ebből.....

Amúgymeg, véleményem szerintem megy a pacsizás a nagyok között, ahol kezdene forrni a hangulat, gyorsan megoldanák a saját modszereikkel!

2012. jan. 21. 00:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Kirobbanás oka : Nyersanyagok , gázolaj benzin stb

Felek : NATO(usa ,anglia németek magyarok izrael stb... nyugatiak) VS. orszok , kínaiak meg ilyen ferdef@szúak

Ki lesz a nyertes? : Nyugat. oka: nyugaton csak usa+kisebb ország pl svájc vagy magyarország kiteszi oroszországot meg 1/4ed kínát , fegyverei szinten NATO nál a stafétabot , stratégiailag szerintem kínaiak lennének fölényben nem sokkal , viszont nagyon képezetlenek is harcilag , majd jönnek a tájfunrúgással meg apámf@szatudja mivel ... nem menő. német meg anglia még rá is segít, úgy számold hogy NATO ( 75-80 millió fő) - Szovjetek (55-60millió fő) de szerintem ez csak 1 durva becslés volt Nato-t én megkockáztatnám a 90-100milliót is szovjeteket 70milliónak kb.

ha a harci felszereltséget is nézzzük akkor Szovjetek nek jósolok 15%esélyt hogy győztesen vonulna ki a csatából . igaz nekünk magyaroknak is amerikai gyártmányú tankjaik (amiket eladtak az oroszoknak és nekünk)vannak és vadászgépek amit a NATO finanszíroz és most hogy ráeszméltek még jobban megemelték a katonai készültségünket és több tankot és vadászrepülőt kapunk (10-15% al ) de ez már a jelen :) nyugi itt ha harc lesz ami szerintem 1-2 éven belül bekövetkezik csendben fog lefolyni .

2012. jan. 21. 00:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Iranbol indul egy ujabb false flag tamadassal. Talan atombomba.

Free for all deathmatch es a vegen jonnek az ufok es ugy tesznek mintha megmentenenek minket az "onpusztito termeszetunktol, mikozben az egeszet ok buheraltak ossze a hatterbol.

Az emberiseg nagy resze elutazik veluk a tobb 100kilometer hosszu urhajoikon es tovabb taplaljuk oket az isteni forrasunkbol a tuttunkon kivul.

True story

2012. jan. 21. 01:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha kitör, akkor remélem ilyen lesz:

- szabadságért tör ki

- gazdagok(1%) és szegények(99%) között

- szegények győznek

->és végre egy értelmesebb világban fogunk élni.

2012. jan. 21. 09:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Az olaj miatt esélyes lehet egy háború, de amennyiben azt tómegpusztító fegyverekkel vívják, mindenki rosszul jár, bármelyik oldalon is van.

Ha ilyen nyíltan nem merik esetleg felvállalni a háborút, akkor még mindig ott van a cyber-hadviselés, ami szintén elég nagy károkat tehet. Már most is vannak néha komolyabb támadások, szóval technikailag már háború van.

(Most itt nem az Anonymous vs SOPA-ra gondolok, bár ott is harc van most.)

2012. jan. 21. 11:46
 19/24 anonim ***** válasza:

világrendszer-válság-politika

kormányok és népek közt

a nép bedönti a rendszert.

menete?

az Anonymus megbénítja a világ bankrendszereit majd összeomlassza a tőzsdét.

2013-ra új világrendre ébredünk:)

2012. jan. 22. 04:51
 20/24 Orbán ***** válasza:
Én úgy gondolóm amiért kiroban az az olaj hogy mejik országok közöt folyik majd a háboru az még megmondhatatlan De az bisztos hogy USA NATO ott lesznek Hogy kifog nyerni az megjosolhatatlan
2012. jan. 22. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!