III. Világháború - helyzet kialakulása?
Szerintetek:
-Mi miatt fog kirobbanni?
-Mely felek között?
-Ki lesz a nyertes?
Aki azt mondja, hogy az elkövetkező xy évben nem lesz háború az ne írjon.
Nem ide való a válasz!
Nem...
Ott nincs sorkatonaság...
Gratulálok, pesszimizmusnak nem vagy híján, ki a faszt érdekel, háborúzzanak a saját területeiken, mi úgysem nyomnánk sokat a lattba, egyszer kimaradhatnánk ebből.....
Amúgymeg, véleményem szerintem megy a pacsizás a nagyok között, ahol kezdene forrni a hangulat, gyorsan megoldanák a saját modszereikkel!
Kirobbanás oka : Nyersanyagok , gázolaj benzin stb
Felek : NATO(usa ,anglia németek magyarok izrael stb... nyugatiak) VS. orszok , kínaiak meg ilyen ferdef@szúak
Ki lesz a nyertes? : Nyugat. oka: nyugaton csak usa+kisebb ország pl svájc vagy magyarország kiteszi oroszországot meg 1/4ed kínát , fegyverei szinten NATO nál a stafétabot , stratégiailag szerintem kínaiak lennének fölényben nem sokkal , viszont nagyon képezetlenek is harcilag , majd jönnek a tájfunrúgással meg apámf@szatudja mivel ... nem menő. német meg anglia még rá is segít, úgy számold hogy NATO ( 75-80 millió fő) - Szovjetek (55-60millió fő) de szerintem ez csak 1 durva becslés volt Nato-t én megkockáztatnám a 90-100milliót is szovjeteket 70milliónak kb.
ha a harci felszereltséget is nézzzük akkor Szovjetek nek jósolok 15%esélyt hogy győztesen vonulna ki a csatából . igaz nekünk magyaroknak is amerikai gyártmányú tankjaik (amiket eladtak az oroszoknak és nekünk)vannak és vadászgépek amit a NATO finanszíroz és most hogy ráeszméltek még jobban megemelték a katonai készültségünket és több tankot és vadászrepülőt kapunk (10-15% al ) de ez már a jelen :) nyugi itt ha harc lesz ami szerintem 1-2 éven belül bekövetkezik csendben fog lefolyni .
Iranbol indul egy ujabb false flag tamadassal. Talan atombomba.
Free for all deathmatch es a vegen jonnek az ufok es ugy tesznek mintha megmentenenek minket az "onpusztito termeszetunktol, mikozben az egeszet ok buheraltak ossze a hatterbol.
Az emberiseg nagy resze elutazik veluk a tobb 100kilometer hosszu urhajoikon es tovabb taplaljuk oket az isteni forrasunkbol a tuttunkon kivul.
True story
Ha kitör, akkor remélem ilyen lesz:
- szabadságért tör ki
- gazdagok(1%) és szegények(99%) között
- szegények győznek
->és végre egy értelmesebb világban fogunk élni.
Az olaj miatt esélyes lehet egy háború, de amennyiben azt tómegpusztító fegyverekkel vívják, mindenki rosszul jár, bármelyik oldalon is van.
Ha ilyen nyíltan nem merik esetleg felvállalni a háborút, akkor még mindig ott van a cyber-hadviselés, ami szintén elég nagy károkat tehet. Már most is vannak néha komolyabb támadások, szóval technikailag már háború van.
(Most itt nem az Anonymous vs SOPA-ra gondolok, bár ott is harc van most.)
világrendszer-válság-politika
kormányok és népek közt
a nép bedönti a rendszert.
menete?
az Anonymus megbénítja a világ bankrendszereit majd összeomlassza a tőzsdét.
2013-ra új világrendre ébredünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!