Szerintetek az újabb világháború ( 3. ) befog
következni az országok helyzete miatt?
Figyelt kérdés
Amilyen a politikai helyzet , mindenhonnan csak azt hallom h ilyenszar meg olyan szär az országok helyzete az árak fellendülése , gáz , benzin , kenyér és alapvető dolgok ára szerintetek 2-3év vagy még előbb bekövetkezhet a 3. világháború ?
Szar a helyzetünk, kezdjünk el háborúzni hogy még szarabb legyen!
Tök logikus nem?:D
2012. jan. 20. 20:52
2/13 anonim válasza:
Jól látod a helyzettet!
Valaminek történie kell, mert ez nem fenttartható helyzett.
Na most ez világháború vagy valami más, és hogyan azaz ISTEN tudja.
Szerintem hamarabb mint 2-3 év! Inkább 1-1.5 év.
Mert ezt a válságot nem lehet és nem tudják kezelni a vezető hatalmak!
SAJNOS.
2012. jan. 20. 20:54
3/13 anonim válasza:
"Szar a helyzetünk, kezdjünk el háborúzni hogy még szarabb legyen! "
Tippelj! Az egyesült államok miből tartja fenn magát?:p
2012. jan. 20. 20:56
4/13 A kérdező kommentje:
én is csak idézném "Szar a helyzetünk, kezdjünk el háborúzni hogy még szarabb legyen! " öreg itt nem polgár háborúról beszélek vagy kis koccanásról mint pár évvel ezelőtt hogy kimegyünk koktélokat dobálni meg törmeléket hanem HADSEREGGEL , értem ? de mondjuk mondhatom ezt semmit nem ér , majd pont engem hallgatnak meg .
hiszen csak 16/F vagyok ...
2012. jan. 20. 21:02
5/13 anonim válasza:
Nagyon forr a levegő és elég hamar bekövetkezhet egy háború nem biztos hogy világháborúvá fog fajulni a dolog de tuti hogy többnyire az amerikaiak meg az oroszok között lesz valami esetleg az sem kizárható hogy a kínaiak is bele esnek. Meg ugye Irán és Izrael között is nagyon forr a levegő Ha jól tudom Irán már atombombákat kezd el gyártani szóval ha ezek között elkezdődik valami nem zárható ki hogy a 3. világháború elő háborúja lesz ez. Szerintem 5 éven belül tuti lesz itt valami nagyobb háború a világon és eddig ha jól értelmeztem a dolgokat akkor lehet hogy nem europából fog kivételesen kiindulni ez a háboruskodásdi. És ha belegondolunk meg a kérdezőnek is igaza van ebbe hogy a legtöbb háborúk mindig a válságok után robbantak ki, és mivel most is válság van gyakorlatilag, így tuti hogy megint ez lesz csak kitudja hogy ki mennyire fogja ölni egymást. Az tuti hogy hamar befog ez következni és ha mázlink van lehet mi megússzuk azt hogy az utcák közepén öljék egymást meg a bombák repkedjenek el a fejünk felett, kitudja, de az biztos hogy szerintem nem lesz itt majd olyan ember aki nem érezné meg ennek hatását. Bár remélem nem lesz igazam azzal kapcsolatban hogy itt háború lesz bárhol a világon, és remélem hogy valahogy találni fognak majd más megoldást itt.
2012. jan. 20. 21:09
6/13 anonim válasza:
Szerintem meg még 50 éven belül sem lesz itt globális háború, max egy újabb Irak vagy Afganisztán méretű konfliktus.
Ez USA vs Kína,Oroszország stb amit sokan emlegetnek mostanában is akkora egy baromság....Mondjatok már valami indokot nekem arra hogy miért érné meg egyik félnek is háborúba keveredni a másikkal....
2012. jan. 20. 21:14
7/13 anonim válasza:
Izrael+Nato és szövetségeseik VS Irán+Kína+Oroszország és a velük szövetséges országok között fog zajlani. Iránban már megöltek 4 atomtudóst, elfogtak egy drónt, gyakorolták a hormuzi szoros lezárását erre az amerikaiak odaküldtek egy anyahajót erődemonstráció gyanánt. Pont az előbb olvastam neten hogy újabb 2 anyahajót küldenek a térségbe. Szerintem Oroszország és Kína Irán oldalán fognak harcba szállni legalábbis a neten terjengő hírekből ezt szűrtem le de nem soká meglátjuk úgyis hogy mi lesz. Magyarország NATO tag ezért a nyugat oldalán fog harcba szállni, sajnos. a legjobb az lenne ha nem állnánk egyik oldalra sem, szerintem mindenkinek van nagyobb gondja is minthogy pár vezető miatt harcoljon olyanokkal akiket nem is ismer.
2012. jan. 20. 21:20
8/13 anonim válasza:
Na, Nato tagállam...
Megint a vesztes oldalon leszünk.....
De legalább az atomháború nem érdekük,mert ugyebár azzal szennyezik a földet, vizet, mindent. Egy csernobil meg senkinek nem kell. Azt hiszem, holnap kezdek bunkert építeni. Remélem nem lesz semmi, mert nekünk akkor nyekk.
2012. jan. 20. 21:29
9/13 anonim válasza:
Én a második vagyok megint!
Ahogy már leírtam mikór látom valószínűleg ezt alátámasztja az aki előttem szólt!
Itt csupán arról szól a dolog, hogy egy nagy változás kell a világba, mert ez nem fenttartható és már nem kezelhető dolog. Telitődött a piac, Nem csinálnak már házakat se /építő ipar/. Ezt csak azért hoztam szóba mert így tudom párhuzamként felhozni. Mindenünk meg van! Nem szenvedünk hiányba pl. CSÁD-hoz képest!
Ezért rombolni kell. Hogy újra építkezhesünk, be indúljon az a motor ami bedugúlt!
Illetve ott van az a dolog ami mindig a nagy hatalmakat ösztönözte arra, hogy háborúzanak. Ki az első világ nagy hatalom a Főldön. Itt meg Kína marad és lesz a nyerő szerintem!
2012. jan. 20. 21:36
10/13 anonim válasza:
Konkrétan a NATO a Kína-Oroszország-Irán-Észak Korea kombót megeszi reggelire. Csak az USA lenyomja Kínát, és akkor még ott vannak a japánok, Dél-Korea, Németország, Nagy-Britannia, Izrael, Dánia, Svédország, egyik nemzet sem kispályás :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!