Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona szeretnék lenni,...

Katona szeretnék lenni, tapasztalatokat megosztana velem valaki? Lány vagyok, az hátrány?

Figyelt kérdés

Egyetemet szeretnék végezni elsősorban.

Az alkalmassági nehéz? Milyen kizáró okok vannak? Semmi betegségem nincs, látásom/hallásom tökéletes, 1 lyukas fogam van. Ha azt megcsináltatom nem lehet gond?:D 1évem van még , most fogok elkezdeni edzőterembe járni,hogy azért ne legyek annyira puhány és szerencsétlen..:D köszi előre is

2012. jan. 9. 22:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

# 9/10

Figyelj,ha úgy alakulna miért ne lennék képes arra,hogy vezessem őket? Mert nő vagyok?ÉS?Miben különbözök a férfiaktól?(vezetői képességre értem) Nekem soha nem feküdtek a főzzek otthon meg szüljek gyerekek dolgok..Mindig határozott és kemény csaj voltam.Az meg rohadtul nem érdekel,hogy bíznak-e bennem,azt csinálják amit mondok,mert azt kell csinálniuk.Ha engem utasítanának én sem nyávognék és gyártanám az ellenvetéseket. Aztán ha sikeresen végzünk,akkor valószínűleg nem fognak megkérdőjelezni többé. Vegyenek semmibe nyugodtan,de ha jobb eredményeim lesznek,mint nekik akkor szerinted érdekel? Akkor már csakis azért fognak lenézni,mert nő vagyok és egy ilyen férfias dologban jobb,mint ők.

TrükkösBélabá válasza:

Szívesen olvasgatnám a tapasztalataidat, élményeidet meg úgy az egész katonai pályafutásodat. Nem írnál nekem üzenetet ?

2012. jan. 10. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Figyelj,ha úgy alakulna miért ne lennék képes arra,hogy vezessem őket? Mert nő vagyok?ÉS?Miben különbözök a férfiaktól?(vezetői képességre értem) Nekem soha nem feküdtek a főzzek otthon meg szüljek gyerekek dolgok..Mindig határozott és kemény csaj voltam.Az meg rohadtul nem érdekel,hogy bíznak-e bennem,azt csinálják amit mondok,mert azt kell csinálniuk.Ha engem utasítanának én sem nyávognék és gyártanám az ellenvetéseket. Aztán ha sikeresen végzünk,akkor valószínűleg nem fognak megkérdőjelezni többé. Vegyenek semmibe nyugodtan,de ha jobb eredményeim lesznek,mint nekik akkor szerinted érdekel? Akkor már csakis azért fognak lenézni,mert nő vagyok és egy ilyen férfias dologban jobb,mint ők."

Akkor hajrá!

Vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.:D

2012. jan. 10. 19:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Rendben :P

Majd meglátjuk meddig tudok elmenni a terveimben.

2012. jan. 10. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből kívánom neked hogy valóra váljanak az álmaid!

Egyébként nem árt ha több emberben támadnának ilyen gondolatok mert mostani állás szerint ha idejönne valaki és megtámadna minket inkább hagyná az egészet, kiröhögne minket és haza menne! Lehet kicsit túlzó de nagyjából ez a helyzet.

És ezt nem a katonáink hozzáállása miatt gondolom így, hanem a létszám miatt.

2012. jan. 11. 20:55
 15/18 Gatyagumi ***** válasza:

Nehéz dolgod lesz.

Remélem, hogy találsz magadban elegendő erőt a nehéz időszakokban.

Sok szerencsét!

5 év múlva találkozunk :-)

2012. jan. 12. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:

"És ezt nem a katonáink hozzáállása miatt gondolom így, hanem a létszám miatt"

A FeketeSereg jutott az eszembe. A Hunyadié!

Az volt az igazi.

2012. jan. 13. 19:36
 17/18 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta? Összejött a dolog? :)
2017. jún. 21. 23:36
 18/18 anabelly válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok!
2018. márc. 31. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!