Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik fél győzne? Nato+Izrael...

Melyik fél győzne? Nato+Izrael és szövetségeseik vs Oroszo. Kína Irán és szövetségeseik.

Figyelt kérdés

2012. jan. 4. 14:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
88%

# 10:

Magyarország NATO tag: ez tény. De egyet kérdezek: hol van ez, leírva, hogy ez, örökérvényű?

Azt meg, nem értem, hogy miért kell, a NATO tagság ellenzőit, zsidóellenesnek, antiszemitának és miegymásnak titulálni?

2012. jan. 5. 14:23
 12/49 anonim ***** válasza:
34%

"miért kell, a NATO tagság ellenzőit, zsidóellenesnek, antiszemitának és miegymásnak titulálni?"

Tapasztalatból.

A magyar (szélső)jobboldalon divat lett az "elkorcsosult", "hanyatló" nyugat helyett az "erkölcs, rend és fegyelem utolsó bástyái és igazi bajnokai" felé fordulni, és hozzájuk dörgölődni. Erre is írtam, hogy megnézném azt a frankó erkölcsös világot, amit ez a három ország zúdítana a nyakunkba...

2012. jan. 5. 14:44
 13/49 anonim ***** válasza:
70%

"hol van ez, leírva, hogy ez, örökérvényű? "

Oké, lépjünk ki. Mi történik? Körül leszünk véve NATO tagokkal. Hoppá, de jó lesz nekünk, amikor minden oldalról jönnek a nyugati tankok. Persze majd Irán és Kína megvéd többezer kilométerrel arrébbról.

2012. jan. 5. 15:23
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

" Erre is írtam, hogy megnézném azt a frankó erkölcsös világot, amit ez a három ország zúdítana a nyakunkba..."

Engem nem érdekel, milyen erkölcsös világ érkezne (egy háború nem is arról szól, hanem a hatalomról és a befolyásról), én az életemet féltem elsősorban, másodsorban az országomat, márpedig szinte nyilvánvaló, hogy mi lennénk az elsők, akiket lerohan a nyugat, ha a másik oldalon szállunk harcba ellenük. Az okokat előző válaszomban már leírtam. (+1: egyik szomszédunkkal sem vagyunk túl jóban, tehát kapva kapnának egy ilyen alkalmon)

2012. jan. 5. 15:29
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az nekünk már régen mindegy lenne. Ha a NATO oldalán harcolnánk, akkor a keleti szomszédság (Ukrajna főleg) verne minket agyon mielőtt ideérne a segítség, ha pedig a NATO ellen harcolnánk, akkor a nyugati szomszédok. Tök mindegy hová állunk, Magyarország belepusztulna.
2012. jan. 5. 17:20
 16/49 anonim ***** válasza:
75%

# 12:

éppen ez az!

A hű szövetség is mást takar, mint azt, hogy olvadjunk bele valamibe is.

A NATO egy, integrált hadsereget takar, nem, egy szövetségi haderőt, mert abban, nincs központi irányítás.

Ezzel ellentétben, a keletiek, hol vannak attól, hogy ők irányítanának? Oké, Oroszország - Eurázsiai Unió ezt takarja, amit elismerek, de ott, csak kereskedelmi Unióról van szó, semmi többről. Mégis, nem jelenti azt, hogy kötelező belelépni. Van élet, azon kívül is.

# 13:

Kivéve Ukrajna. Velük, még határosak vagyunk.

Onnan meg, Kelet támadnának.

Bár az is, ott van, ha nyomulna Oroszország, akkor őket, nem érdekelnének az országok határai.

2012. jan. 5. 18:37
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha NATO tagok vagyunk, akkor 1 oldalról várható támadás, ráadásul az oroszok nyilván nem koncentráltan a magyarok ellen mennek majd. Ellenkező esetben 3 oldalról jöhetnek be a szlovák, román, stb seregek, megtámogatva a nyugat-európai és amerikai erőkkel. Rakétatámadásokra gondolva sem lenne túl előnyös ilyen közel az ellenséghez lenni. A legjobb lenne semlegesnek maradni, de az meg sajnos nem olyan egyszerű dolog.
2012. jan. 5. 19:17
 18/49 anonim ***** válasza:
43%
Valaki magyarázza már meg, miért háborúzna Oroszország és Kína Iránnal szövetségben? Eleve nincsenek is egy súlycsoportban. Kettő: Kína azért sem támadná meg a NATO-t, mert iszonyatosan függenek már egymástól gazdaságilag. Egyébként sem tűnnek agresszívnek, 79 óta nem háborúztak senkivel. Szerintem ha Irán lezárná a Hormuzi-szorost, Kína és Oroszország a NATO-val szövetségben menne ellenük. :)
2012. jan. 6. 21:30
 19/49 mustafa33 ***** válasza:
0%
Hogy sikerülne neked Kínát Oroszországal egy szövetségbe terelni? Nóbel békedíjra aspirálsz?
2012. jan. 7. 00:20
 20/49 anonim ***** válasza:
35%
Ucsó úgy olvasol külföldi híreket? Nem? Akkor ideje elkezdeni olvasni mert Iránt Oroszország meg védi és Amerika elindul Irán fele Kína megy és besegít Irának meg Oroszországnak mint szövetség és akkor Lengyelországból, Romániából, Szlovákiából, Magyarországból embereket soroznak be Oroszország elleni támadás miatt amerikai felség jelzésbe amerikai fegyverekkel.
2012. jan. 7. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!