Melyik fél győzne? Nato+Izrael és szövetségeseik vs Oroszo. Kína Irán és szövetségeseik.
# 10:
Magyarország NATO tag: ez tény. De egyet kérdezek: hol van ez, leírva, hogy ez, örökérvényű?
Azt meg, nem értem, hogy miért kell, a NATO tagság ellenzőit, zsidóellenesnek, antiszemitának és miegymásnak titulálni?
"miért kell, a NATO tagság ellenzőit, zsidóellenesnek, antiszemitának és miegymásnak titulálni?"
Tapasztalatból.
A magyar (szélső)jobboldalon divat lett az "elkorcsosult", "hanyatló" nyugat helyett az "erkölcs, rend és fegyelem utolsó bástyái és igazi bajnokai" felé fordulni, és hozzájuk dörgölődni. Erre is írtam, hogy megnézném azt a frankó erkölcsös világot, amit ez a három ország zúdítana a nyakunkba...
"hol van ez, leírva, hogy ez, örökérvényű? "
Oké, lépjünk ki. Mi történik? Körül leszünk véve NATO tagokkal. Hoppá, de jó lesz nekünk, amikor minden oldalról jönnek a nyugati tankok. Persze majd Irán és Kína megvéd többezer kilométerrel arrébbról.
" Erre is írtam, hogy megnézném azt a frankó erkölcsös világot, amit ez a három ország zúdítana a nyakunkba..."
Engem nem érdekel, milyen erkölcsös világ érkezne (egy háború nem is arról szól, hanem a hatalomról és a befolyásról), én az életemet féltem elsősorban, másodsorban az országomat, márpedig szinte nyilvánvaló, hogy mi lennénk az elsők, akiket lerohan a nyugat, ha a másik oldalon szállunk harcba ellenük. Az okokat előző válaszomban már leírtam. (+1: egyik szomszédunkkal sem vagyunk túl jóban, tehát kapva kapnának egy ilyen alkalmon)
# 12:
éppen ez az!
A hű szövetség is mást takar, mint azt, hogy olvadjunk bele valamibe is.
A NATO egy, integrált hadsereget takar, nem, egy szövetségi haderőt, mert abban, nincs központi irányítás.
Ezzel ellentétben, a keletiek, hol vannak attól, hogy ők irányítanának? Oké, Oroszország - Eurázsiai Unió ezt takarja, amit elismerek, de ott, csak kereskedelmi Unióról van szó, semmi többről. Mégis, nem jelenti azt, hogy kötelező belelépni. Van élet, azon kívül is.
# 13:
Kivéve Ukrajna. Velük, még határosak vagyunk.
Onnan meg, Kelet támadnának.
Bár az is, ott van, ha nyomulna Oroszország, akkor őket, nem érdekelnének az országok határai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!