Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A nőket miért nem sorozzák be?

A nőket miért nem sorozzák be?

Figyelt kérdés
Számtalan ország van (Izrael, Kína stb.), hol a nőknek is van hadkötelezettség. Ez így lenne korrekt, ne csak a férfiak, a nők is kapjanak kiképzést.
2011. dec. 20. 01:30
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

"Ma pl senkit sem soroznak be nálunk."

Pedig nem lenne hátrányos...27 vagyok de azt mondom ,már mi is elkanászosodtunk,a mai fiatalokról meg ne is beszéljünk... 20 kilós gyerek azt hiszi magáról hogy valami elbaszott Superman. De ha nem kap meg valamit akkor meg hisztizik mint valami plázaribanc...

Hiányzik a Rend, Tisztelet, Fegyelem...

2012. dec. 25. 06:45
 32/33 anonim ***** válasza:
Hát a volt sorozott állomány élete mindenről szólt, csak nem a rendről, tiszteletről és fegyelemről.
2012. dec. 25. 11:44
 33/33 anonim ***** válasza:

ÉS azt lenne a korrekt, ha eldönthetnénk, hogy ki szüli meg a gyereket. Én simán arra szavaznék, hogy szüld meg te, én meg elmegyek helyetted katonának. Békeidőben, persze...

OK?

2012. dec. 25. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!