"Újdonság, hogy a sorozás előkészítése érdekében a sorozó orvos már békeidőben megállapítja a férfiak előzetes egészségi alkalmasságát. "-Mit értenek ez alatt?
"Akkor meg mi a búbánatnak kell megint berángatni több millió embert feleslegesen a sorozóbizottság elé, ha a kormánynak semmi szándéka a későbbi bevetésükkel kapcsolatban?"
Ez is ilyen "hú, nézzétek milyen konzervatívak és nemzetiek vagyunk azzal hogy visszahozunk egy teljesen felesleges és elavult cuccot" intézkedés a FIDESZ részéről.
Ezeknek a romantikus szélsőjobbosoknak akarnak imponálni, akik azt hiszik, ha majd katonák lesznek, végre lesz gerincük és tartásuk nekik is.
de bizony meg kell,én elolvastam a törvényt.Olvasd el te is!
Az ő sorozóorvosuk előtt kell megjelenni,aki belgyógyász szakorvos.
Én is úgy hallottam , hogy csak a háziorvostól fogják lekérni az adatokat.
Ha nem akkor odadobom az állampolgárságom ..engem aztán nem érdekel.
"7 évig megvoltunk a hadkiegészítő parancsnokságok nélkül."
Te megvoltál kóver, mások meg nem. Én is mondhatnám, hogy ezer évig meg megvoltunk multik és Eu nélkül.
"Én is mondhatnám, hogy ezer évig meg megvoltunk multik és Eu nélkül." - és nem is rosszul.
Még mindig nem derült ki a cikkekből sem, hogy akkor lesz-e birkanyájterelés orvosi vizsgálatra vagy sem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!