"Újdonság, hogy a sorozás előkészítése érdekében a sorozó orvos már békeidőben megállapítja a férfiak előzetes egészségi alkalmasságát. "-Mit értenek ez alatt?
Bármi lehet, felbomolhat az EU, A NATO akármi.
"Az új törvény egyebek mellett polgári védelmi kötelezettséget is megállapít, melynek alapján a polgári védelmi egységek humanitárius feladatok ellátását fogják szolgálni, azonban fegyveres vagy súlyos erőszakos cselekmények elhárítására nem lesznek alkalmazhatóak. Tevékenységük célja leginkább a lakosság életének megóvása, és az életben maradás feltételeinek biztosítása lesz (kiürítés, befogadás, óvóhelyek létesítése, elsősegélynyújtás), amennyiben fegyveres összeütközés időszaka köszöntene be ránk"
Miért helyes? Nekem van jobb dolgom annál ,hogy a seggemben turkáljanak, meg a fütykösömet vizsgálgassák...
Azon felül hogy baromság, fölösleges időpocsékolás, nem kicsit megalázó.
Ha nem vagyok beteg, nem mutogatom magam orvosnak. Ennyi.
Nem csak jogaid kötelességed is vannak mint állampolgár.
Pedig megfogod tenni, ha oda kerül a sor akkor elmész az orvoshoz megfogod a bokád ő pedig bemegy a barlangba. Nagyon helyes , hogy visszaállítják, legalább annyit megtanulnak az emberek hogy ha például árvíz van akkor mit kell csinálni a homokkal meg a zsákkal.
Mert kellett egy fülösleges intézkedés amivel megint milliókat dobunk ki az ablakon. Gondolj bele egy vérvizsgálat mennyi zsetonba kerülhet már és ott nem csak ez van. A sorkatonaságot nem vezetik be ,de még az se lepne meg ,mert képesek vagyunk már a visszalépésre.
Lehet ,hogy a sok idióta miatt akik állandóan azt ,hajtogatják ,hogy a fiatalokra ráférne. Pedig semmi nevelő hatása nem volt az emberek csak kis hányada változott meg tőle ,többi meg még lehet ,hogy rosszabb lett mint volt.
Kell a szavazat és így akarják a nosztalgiázókat megvezetni.
Kiváló figyelemelterelés és a jellegi problémákról eltereli a figyelmet. Mint pl. arról ,hogy az EU megbüntette Magyarországot és 1000 miliárd Forintot fizetünk vagy ,hogy azzal fenyegettek meg minket ,hogy felfüggesztik az EU-s támogatásokat stb.
Személy szerint az aki katona akar lenni (pl. én is) nem támogatnám sose a sorozást ,mert fölösleges pénzkidobás ,már ez a nyilvántartásba vétel is sok adóforintomba fog fájni szerintem nekem is ,mert ezt bizony abból fogják finanszírozni ami nincs.
"Pedig megfogod tenni, ha oda kerül a sor akkor elmész az orvoshoz megfogod a bokád ő pedig bemegy a barlangba. Nagyon helyes , hogy visszaállítják, legalább annyit megtanulnak az emberek hogy ha például árvíz van akkor mit kell csinálni a homokkal meg a zsákkal."
Figyelj már. Én tudok homokzsákot rakni anélkül is, hogy az orvos a seggembe turkálna előtte. Te nem tudsz? Az a te bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!