A sorkatonaság kötelező volt?
Most épp elgondolkodtam azon, hogy milyen sz@r lehetett már 10 évvel ezelőtt. Én tanulni akarok egyetemet elvégezni és nem fegyverekkel játszadozni meg olyan emberek ellen harcolni akikkel nekem semmi bajom csak az idióta vezetőknek akiket mellesleg mind rühellek. :) Tehát milyen volt ez? 18 éves elmúlt valaki bedobták a behívót és menni kellett? Mi voltha valaki nem ment el katonának? Én tuti nem mentem volna. Nem akarok izomagyú lenni inkább tanulok.
15/F
" Nehogy azt hidd, hogy nem lehetett kibújni alóla, én megvagdostam egy kicsit a csuklómat, és rögtön pszichológiailag alkalmatlan lettem :) Ennyi."
Mert egy elmebeteg vagy.
"Ja meg hogy lehet hót részeg az ürge ,hogy kell napi 2cs cigit elszívni"
Nyugi, erre ma már az egyetemen is megtanítanak.
sose volt kötelező csak ajánlott volt a megjelenés. ellenkező esetben jöttek a morcos bácsik és bevittek ha akartad hanem.
és nemkéne rinyálni a buzeráns diszkopatkány küllemeddel, hanem beletörődni, hogy valami férfiasság kerül rád és még megtanítják, hogy hogyan védd meg magad. Hiddel nemolyan szar az, aki kedvell csinálja. Azt nembaszogatják, de az olyan diszkopatkány és emos fajzatokat mint akik most szaporodóban vannak, hát azokat még a többi kopasz is szivatná hiddel.
Már ne haragudjon meg senki ezért ,de a sorkatonaságtól senki nem lesz férfiasabb.Ti akkora nagy tévképzeteket tápláltok ,hogy az hihetetlen. Hogy véd meg magad szöveg is marhaság. Egy igazi férfi nem attól férfi ,hogy volt katona. Én katona akarok lenni ,de ilyen még csak meg se fordult a fejembe ,a katonai élethivatás nem erről szól.
És ne próbáljátok már a szülök és tanárok felelősségét és dolgát a honvédségre hárítani.Pontosan az ilyen emberek miatt is tartunk ott ahol tartunk ,mert állandóan másra hárítja a felelősséget.
Kapjatok már észbe!!
"Tényleg nem lesz a katonaságtól senki sem férfias, de az akkori időkben azért ez eléggé praktikus volt, ugyanis tartott a hidegháború, és ha ez valódi háborúvá fajult volna nagyon jól jött volna az a tudás." 2 év alatt 28-at lőttem 13/15 ettől jól képzett lettem(egység kiváló katonája/élen járó)mert különben a z"elöljárók"nem kapták volna a plusz gubát,mondjuk ezeket a címeket a többi D kategóriás is elérte.
Ezért is hívták a magyar hadsereget 10 perces honvédségnek mert az ellenség 8 percig röhög 2 alatt szét hajtotta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!