Mi legyek ha nagy leszek?
"biztosan el fogsz tudni helyezkedni"
Igen, minimálbérért, és 15 év meló után meg is térül a pénz, amibe az oktatásod került.
kicsit hülye voltam, hogy nem írtam utána azt, hogy ha már a bérgyilkossal viccelődtek én is viccelődök, mert így le leszek pontozva
monjuk úgy, hogy azt írtam le aminek lennie kéne, de nincs így
Pedro!
Ahhoz hogy politikus legyen ahhoz az is kell hogy ne legyen gerince:) ezt kihagytad:D
Bocs... Figyelmetlen vagyok! :-)
Pedro
"Ha elvégzel egy orvosit, vagy tanítóképzőt, akkor biztosan el fogsz tudni helyezkedni, és a fizetésed is kellőkép magas lesz, hiszen ha orvos és tanító nem lenne, akkor te se lennél, gondolom jól megfizetik ezeket a szakmákat."
Jaja gondolhatod. :D
'ha orvos és tanító nem lenne, akkor te se lennél'
Egyébként attól, hogy az orvosok és tanítók IS csinálnak gyerekeket az még nem jelenti azt, hogy az ország összes gyermekét ők csinálták.
Hol vannak ilyenkor a nagy tanácsadók, akik egy kézlegyintéssel elintézik a munkanélküli diplomások gondját:
"szereztél volna piacképes diplomát!"
Egy-két emberke gondolom magára ismer...
mivel ide írtad a kérdést, ezért úgy gondolom, katona akarsz lenni... de nem biztos. Viszont az is egy jó meló. Igaz, hogy nagy a felelősség, veszélyes, meg minden, de a gázsi se rossz. =)
Cleveland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!