Mi legyek ha nagy leszek? (lent)
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt színésznő akartam lenni, pár hónapja könyvelő, de lakberendező és írónő is szóba jött már. Szeretem a matekot, rajzot, éneket, fizikát, kémiát, idegen nyelvet. Utálom a biológiát, földrajzot, törit. A magyar meg olyan semleges.
14/L
2011. szept. 28. 16:03
1/4 anonim válasza:
Legyél építész. Ahhoz kell rajz, matek, fizika.
2/4 anonim válasza:
Valami műszaki tervező?
Pl. autók belsejét tervezhetnéd..
Engem ez nagyon érdekel, csak sajnos matekhoz, és fizikához hülye vagyok, nem is értem, illetve így nem is érdekel..
Most vagyok elsős egy gimnáziumban, abban bízom, hogy itt megszerettetik velem :DD
A nyelvtudás meg még egy plusz lehetőség, akár a későbbiekben külföldre is járhatsz egyetemre..
3/4 A kérdező kommentje:
műszaki... háát nem tudom, nem nagyon szeretnék ilyesmivel foglalkozni a jövőben :/ wááááááá mit csináljak?? nekem semmi se jó!!! :'(
2011. szept. 28. 19:02
4/4 anonim válasza:
Akkor menj gimibe és lesz időd még filózni rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!