Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
valami olyan melót szeretnék, ami érdekes, nem monoton és sok pénzt hoz.2011. szept. 19. 19:46
2/21 A kérdező kommentje:
hmm...jól hangzik. :)
2011. szept. 19. 19:51
4/21 anonim válasza:
Megvan! Politikus!
Érdekes: nagy leleményesség kell az emberek átveréséhez...
Nem monoton: Nem hát. Minden embert máshogyan kell átverni.
Sok pénzt hoz: Naná... Nézd csak meg kedvenc politikusainkat!
Persze azért ehhez gyomor is kell....
Áh, igaza van az elsőnek, legyél inkább mégis bérgyilkos. Az legalább becsületes, kenyérkereső foglalkozás.
Pedro
5/21 A kérdező kommentje:
mindkettő megfontolandó.
2011. szept. 19. 19:58
6/21 anonim válasza:
Temetkezési vállalkozó. Garantáltan lesz melód, legalábbis több, mint egy szülész-szakorvosnak.
7/21 anonim válasza:
úgysem azleszel amit eltervezel szóval értelmetlen felrakni ezt a kérdést.
8/21 anonim válasza:
Ha elvégzel egy orvosit, vagy tanítóképzőt, akkor biztosan el fogsz tudni helyezkedni, és a fizetésed is kellőkép magas lesz, hiszen ha orvos és tanító nem lenne, akkor te se lennél, gondolom jól megfizetik ezeket a szakmákat.
10/21 anonim válasza:
te gondolod hogy én gondolom, de én azt gondolom, hogy te nem ugyan azt gondolod amit én gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!