Rendőr vagy grafikus? Avagy mi legyek ha nagy leszek?
eddig van pár elképzelésem:
-rendőr(az elhelyezkedéssel nem lenne problem)inkább bevetési rendőr vagy kommandós szeretnénk lenni
-grafikus, honlapok tervezése arculat de szeretek sima A4 papíron is rajzolgatni:)
igaz a 2 kicsit elüt egymástól dehát ez van:)
melyiket tanácsoljátok?...olyan választ ne hogy egyiket se!:) köszi
Legyél rendőr, mellette pedig grafikus. =)
Én is hasonlót akarok tenni. =)
19L
Viccet félre téve. Lehet, hogy a rendőrség is alkalmaz grafikusokat. Gondolok itt azokra, akik a fantomképeket rajzolják, de még sok másban is hasznát tudják venni egy grafikusnak.
Gondolom még fiatal vagy.
Én a rendőri pályát ajánlanám elsőre(ellenben, hogy én is grafikusnak szeretnék tanulni), ott stabilabb az elhelyezkedés. Aztán amellett kitanulhatod a grafikus szakmát és először hobbi szinten dolgozhatsz vele, aztán miután lesz kellő tapasztalatod és referenciád, belevághatsz komolyabban a melóba és akár átléphet a grafika a főállásba.
Én felnőtt fejjel ezt tanácsolnám.
Bár én még 25 évesen sem tudtam, hogy mi akarok lenni, ha "nagy" leszek. Szerintem ezzel nem voltam egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!