A 2. világháború szépséghibája az oroszok?
Talán csak az oroszok(szovjetek) nem hiányoztak a győzelmi oldalról,akkor még azt lehetne mondani,hogy jól van na-szép győzelem!
Viszont ha Hitler győz,ami nem elképzelhetetlen,akkor sem hiszem,hogy rosszabb lett volna.Már ha csak azt vesszük,hogy Sztálin többszörösen roszabb volt.Ha választani kellet volna talán Hitlerrel kellet volna összefogni mindenkinek az oroszok ellen.
De véleményem szerint talán a legjobb az lett volna,ha senki sem tud győzni és kiegyezésre kényszerülnek.
"Ha most lelőnék a román elnőköt pl.a magyar jobboldaliak,szerinted románia nem üzenne hadat?!"
Nem üzenne hadat. A mai demokratikus világban Európában a felelősöket megbüntetik, és nem tartják megoldásnak a háborút és ártatlan emberek szenvedését.
"De kárnak magyarázom ezt egy ilyennek,mint te aki biztos nemmel szavazott december 5-én,ha egyáltalán szavazott(ami szintén az),aki gyurcsányféléket képes (mszp-vel együtt) legitim pártnak tartani stb. "
Nem szavaztam nemmel, hanem nem mentem el, ugyanis azt a szavazást nem is szabadott volna kiírni (mivel a lehetséges kimenetelek között ott volt az elutasítás is, amivel érzelmileg talán még jobban sértettük volna a határon túliakat). A politikusok ott és akkor a magyar népre tolták a döntés illetve színvallás felelősségét, ami aljas dolog volt azok részéről, akik erőltették a szavazást. Ha a Fidesz olyannyira meg akarta adni a kettős állampolgárságot a határon túliaknak, miért nem tette ezt 2000-ben? Miért mondta akkor Martonyi, hogy a kérdés nem időszerű? Pedig akkor még az EU tagjai sem voltunk, és talán még értelme is több lett volna, mint most.
Az a probléma,hogy mindenki pártpolitikai ügyet csinál a nemzeti kérdésekből.A külhoni magyarok ügyét a magyar nép a pártuszitások ellenére szivből ugy kéne hogy érezze,hogy egyek vagyunk.Ha még csak aljas propagandával is buzditottak"nemre" december 5-én,az sem mentség a nép hülyeségére és bizonyitja önző irigységüt,ami alaptalan.
Baj itt az,hogy nincs Magyarországin a magyarokban nemzeti öntudat.Ezt már nem lehet a politikára kenni.Ezért a nép a felelős....
,,Sztálin többszörösen roszabb volt."
Már miért lett volna rosszabb?
,,az amerikaiak hihetetlenül gyávák voltak, és azok is ma is! "
Marhaság. Nem gyávaság a légi fedezet használata, hanem logikus cselekedet.
,,Mai szemmel nézve Churchill egy tömeggyilkos"
Ismételten marhaság.
,,
Nem szivesen veszek védelembe senkit,de azért a franciák és az angolok voltak akik hadat üzentek Hitlernek"
Nem szívesen hülyézlek le, de Hitler támadta meg Lengyelországot!
,,Moszkvába is elkelt volna 1-2 atombomba még 1945-ben..."
Na most erre mondhatnám ,hogy apád meg inkább gumit használt volna...de nem mondom. Ne kívánd ártatlanok halálát!
,,Hitlernek a cári rendszert és sz orosz függetlenséget kellett volna visszaállítania"
Ki a bánatot rakott volna meg cárnak?!
,,Drezda bombázásakor már vége volt a háborúnak, te bunkó"
Istenem...1945 február 13-15
Európai háború vége: 1945 május 7( vagy 8 ahogy tetszik)
Szerintem február és május között több nap is eltelt, már ha jól ismerem a naptárat.
Már megint annyi marhaságot sikerült egyesnek összeírnia...
"A szovjet katona amerre ment arra erőszakolta a nőket, rabolta ki az embereket és gyújtotta fel a házakat, még a saját országában is."
Csak épp azt felejtetted el hozzátenni, hogy minden más ország katonái is ezt csinálják háborúban. Ez most olyan volt mintha azt írnád: Képzeljétek az oroszok a háborúban embereket öltek.
"
"A szovjet katona amerre ment arra erőszakolta a nőket, rabolta ki az embereket és gyújtotta fel a házakat, még a saját országában is."
Csak épp azt felejtetted el hozzátenni, hogy minden más ország katonái is ezt csinálják háborúban. Ez most olyan volt mintha azt írnád: Képzeljétek az oroszok a háborúban embereket öltek."
Na itt olyat röhögtem, hogy csak na :D :D Ekkora lükével még nem találkoztam itt gyk-n, de komolyan. Figyelmesen olvasd el még 1x azt a szép kis kommentemet, mert pont azt fejtettem ki az utána lévő pár gondolatban, hogy mindenki ezt csinálta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!