A 2. világháború szépséghibája az oroszok?
Talán csak az oroszok(szovjetek) nem hiányoztak a győzelmi oldalról,akkor még azt lehetne mondani,hogy jól van na-szép győzelem!
Viszont ha Hitler győz,ami nem elképzelhetetlen,akkor sem hiszem,hogy rosszabb lett volna.Már ha csak azt vesszük,hogy Sztálin többszörösen roszabb volt.Ha választani kellet volna talán Hitlerrel kellet volna összefogni mindenkinek az oroszok ellen.
De véleményem szerint talán a legjobb az lett volna,ha senki sem tud győzni és kiegyezésre kényszerülnek.
12:12 covenant
"Lehet, hogy számodra Hitler szimpatikusabb (gondolom, mert örülnél, ha kiirtotta volna az összes zsidót, ismerem ezt az egyszerű gondolkodást), de aki egy háborút kirobbant, az onnantól kezdve nem ártatlan, és nem tudom sajnálni, ha laposra verik."
Látom már megint előkerültél a gyökér gondolataiddal, de tudatom veled, hogy a KIIRTÁS elve legelőször a hőn szeretett zsidó népednél jelent meg elég régen ( s azóta minden háború kirobbantásában benne volt és van a kezük ) : pl. kiirtották a kánaánitákat meg egy sor más népet, hogy megszerezzék javaikat és elfoglalják földjeiket és a szűzlányokat a rabszolgáikká tegyék.
Ugye ez szeretetre méltó viselkedés volt ? Csak védjed őket és simogasd meg a buksijukat.
12:23
> ha azok védekezni mernek, akkor ők máris tömeggyilkosok?
Tényleg ennyire témán kívül lennél, vagy csak egyszerűen rosszindulatú ? Rajtad kívül mindenki tudja, hogy Drezda bombázásáról van szó. Nem volt rá szükség, Churchill is tudta, mégis szőnyegbombázást hajtatott végre. Ez már nem védekezés, hanem gyilkosság.
"Ugye ez szeretetre méltó viselkedés volt ? Csak védjed őket és simogasd meg a buksijukat."
Kiugrott a nyúl a bokorból, a te szádból meg a horogkereszt. Nem én védem a zsidókat, hanem te azokat a gyilkosokat, akiket épeszű ember nem védene Európában.
"Tényleg ennyire témán kívül lennél, vagy csak egyszerűen rosszindulatú ? Rajtad kívül mindenki tudja, hogy Drezda bombázásáról van szó. Nem volt rá szükség, Churchill is tudta, mégis szőnyegbombázást hajtatott végre. Ez már nem védekezés, hanem gyilkosság."
London bombázása persze bizonyára szükséges és dicső haditett volt szerinted, mert Hitler parancsára történt.
12:17
"Mai szemmel nézve Churchill egy tömeggyilkos."
Attól még Hitler és Sztálin is az marad. :D
12:21
"...de a zsidók elleni harag,szinte minden nép részéről azért nem alaptalan. "
Ne azonosítsd magad és a jobbikos haverjaidat "minden néppel". Elég nagy aránytévesztés lenne.
"A zsidók mindenhol liberálisak cak éppen Izrealben nem."
Milyen érdekes, az egyetlen olyan ország ahol az arabok demokráciában élnek, éppen Izrael! :D
az oroszok...(...),"de nem kéne erősnek lenniük soha.Egy ilyen nép ne legyen már nagyhatalom. "
Szerencsére ezt nem te döntöd el.
12:25
"Nem szivesen veszek védelembe senkit,de azért a franciák és az angolok voltak akik hadat üzentek Hitlernek!"
Világossá tették Hitler számára, hogy mi az a határ, amit többé következmények nélkül nem léphet át. Átlépte. Magára vessen.
12:27
"Én azt mondom,hogy az USA elárulta európát az oroszokkal! "
Hitler üzent hadat az Egyesült Államoknak. Na, elő a törikönyvet!
12:57
"pl. kiirtották a kánaánitákat meg egy sor más népet, hogy megszerezzék javaikat és elfoglalják földjeiket és a szűzlányokat a rabszolgáikká tegyék. "
Mesedélutánt befejezted? :D
"Drezda bombázásakor már vége volt a háborúnak, te bunkó !!"
Mégha nem is lett volna vége a háborunak,akkor sem kellet volna bombázni!Hát nem a nyugat volt a "Jó" ls "demokratikus","emberi".Akkor miér folyamodtak ilyesmihez?!
Egyersmind objektiven kéne beszélni arról.hogy ki mit tett a világháborúban és utána.Ezt most pártatlanul mondom.Mégha úgy tünik is egyeseknek,hogy védem a "vesztes" feleket,itt csak arról van szó,hogy tudtommal a "veszteseket" már rég megbüntették.A"győztesek" gaztettei meg valahoy félremagyarázzák vagy relativizálják.
És én azt mondom ismét hogy egy patthelyzet kellett volna a háboru végén és akkor és akkor nem csak ezt az egyoldalu meghamisitott történelmet vallanák az üresfejű magyarok sem,hogy mi kezdtük az 1.világháborút.
Mert az a nép,aki minden történelmi szerencsétlensége ellenére még egy ilyen gyurcsányt hoz hatalomra a 21. század elején-akiről látszik ,ha ránézel,hogy korlátolt elmebeteg-,akkor már egyszerüen nincs miről beszélni.
Ja,és nem vagyok jobbikos,sem antiszemita,sem rasszista.Csak realista!
"Drezda bombázásakor már vége volt a háborúnak, te bunkó !!"
A háború 1945. május 9-én ért véget Németországban.
Drezda bombázása 1945. február 13-án történt. Természetesen én sem értek vele egyet, de ne relativizáljuk a dolgokat.
Bunkó pedig az, aki mondja.
"...akkor nem csak ezt az egyoldalu meghamisitott történelmet vallanák az üresfejű magyarok sem,hogy mi kezdtük az 1.világháborút. "
Esetleg, mint okos magyar, kifejthetnéd, hogy ugyan ki támadott meg minket.
""...akkor nem csak ezt az egyoldalu meghamisitott történelmet vallanák az üresfejű magyarok sem,hogy mi kezdtük az 1.világháborút. "
Esetleg, mint okos magyar, kifejthetnéd, hogy ugyan ki támadott meg minket."
Ha most lelőnék a román elnőköt pl.a magyar jobboldaliak,szerinted románia nem üzenne hadat?!
Nem szeretem az osztrákokat,de akkor egy ország voltunk és a magyar vezetésnek nem volt választása,de háborut a magyarok nem akarták!
Aztán ausztria is kapott területünkből.Na ez hogy lehet,hogy mi bünhődünk.
De kárnak magyarázom ezt egy ilyennek,mint te aki biztos nemmel szavazott december 5-én,ha egyáltalán szavazott(ami szintén az),aki gyurcsányféléket képes (mszp-vel együtt) legitim pártnak tartani stb.
A hozászólásaidból ilyen lehetsz,mert valahogy mindig a magyarok bünösségét akarod bizonyitani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!