Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyar harcosokról mit lehet...

Magyar harcosokról mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
szeretnék megtudni mindent a magyar harcos ruhát viselőkről pl azt hogy ők miért küzdenek meg mindent..szeretnék én is csatlakozni de még túl sokat nem tudok róluk..vagy őkis csak sima skinheadek? mert akkor nem kell semmit magyarázni azt értem...
2011. aug. 7. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%

Nem sima skinheadek, inkább boneheadek.

De a Harcos csak egy márka, amit előszeretettel hordanak az ilyen férgek.

2011. aug. 7. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
A hazájukért küzdenek és a szabadságunkért.
2011. aug. 7. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
Miért küzdenek? Azért, hogy a világot egyszer már felgyújtó, és Magyarországnak, a magyar népnek hihetetlen szenvedést okozó politika újból megerősödjön, ismét romba dönthessék a fél világot, és ha lehet, most még több ember haljon bele. És a hazaárulóknak még van képük magyarul ráírni, hogy harcos.
2011. aug. 7. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
ha minden harcos pólóba öltözött fiatal harcolna és az aki a harcos márkából bezsebeli a pénzt harcra fordítaná akkor tudnál róluk hogy miért küzdenek de amíg ez nem így van addig a harcos pólóba öltözött emberek egy biztonsági pólót hordanak mert ezekbe nem mernek annyira belekötni a cigányok és a skinheadek sem fogják őket bántani
2011. aug. 7. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

ha megkérdeznél egy magyar harcost mit tett eddig a hazájáért azt fogja válaszolni hogy egyedül semmit nem tehet pedig nincs egyedül(elvileg) mert ott van minden második honfitársa akin harcos póló van

(negyedik válaszoló voltam)

2011. aug. 7. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
ismét én vagyok ha a magyar harcosokhoz akarsz csatlakozni akkor annyi a teendő h neten rendelsz egy olyan pólót ha a hazádért szeretnél tenni akkor nem kell pólót rendelned hisz neked nem a póló kell hanem szebb jövő
2011. aug. 7. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:

rejehw:

Nekem is van Harcos márkájú ruhaneműm, ezek szerint én is féreg vagyok?

2011. aug. 7. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Az alapján ítéljük meg az embert hogy mit hord? A cselekedeted alapján ítélnek meg (jó esetben) , ha ugy érzed harcoos vagy akkor harcolj (mellette hordhatsz harcos pólót meg adidast is mindegy) nem attól leszel harcos meg igaz magyar hogy te pólót hordasz az esetleg egy velejárója
2011. aug. 7. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha bonehead vagy, akkor igen.
2011. aug. 7. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"De a Harcos csak egy márka, amit előszeretettel hordanak az ilyen férgek."

Mekkora egy tapló vagy te...

2011. aug. 8. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!