A magyar hadseregnek milyen fegyverei vannak?
Úgy hallottam ilyen régi Kalasnyikovok:S szerintem bénák: [link]
tényleg ilyenek vannak? Mondjuk ilyen kemény,jól felszerelt magyar katonát nem tudnék elképzelni: [link] csak amerikait.tipikus m16-juk van nekünk meg a régi orosz fegyver jut xD
kérdező!
azért, mert arra az m4a1-re felpuszilták azt a scope-ot és gyorsan a "futószalag" után lefényképezték, még semmivel nem rosszabb, mint egy kalasnyikov, ami a világ máig egyik legjobb fegyvere, aminek egyetlen m4 széria se ér a nyomába..
a vietnamiak bedobták a mocsárba, 2 hónap múlva arra jártak, kivették, ellőttek vele 1 tárat a feledésbe és utána ismét tökéletesen működött, mindenféle szarakodás nélkül, ha egy m4-gyel teszed ugyanezt, nem fogod kivenni onnan, mer minek, annak annyi
ha választanom kéne a kettő közül akkor AK-t kérnék...
Utolsónak. Természetesen filmes jelenetről van szó de nem hiszem, hogy annyira gagyi lenne amit a 20th Century Fox csinál. :D
A Kérdezőnek. Az AK-knak nagyobb a tűzerejük, olcsók, és igazi túlélők. Azért mert nincs rajta, lézeres célzó, gránátvető, meg éjszakai távcső elég jó az. :)
A vietnámi hadsereg fegyverzete:
RBR rövid bambuszrúd
KBR közepes bambuszrúd
HBR hosszú bambuszrúd
KHBRL különösen hosszú bambuszrúd - légvédelmi
A "vietmámi" helyettesítsd be, hogy "magyar", a "bambusz" helyére meg, hogy "tölgyfa".
Egyéni lőfegyverek:
AKD-63 gépkarabély
PA-63 pisztoly (korszerűbbet nem láttam eddig, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is rendszeresítve)
azért mert te a cod4-be meg a cod6-ba m4-essel tolod és az amerikai ipar nem az ak47-eset tette jobb fegyverré a játékba.. az nemazt jelenti hogy rossz fegyver... az ak-ra is lehet csilivili scopet tenni meg méretreszabhato tust és akkor így néz ki:
scope-pal pedig igy:
én lőttem ilyen ak-val és azon kivül hogy jobb néz ki és távolabbra lősz vele esetleg gránátvető van rajta.. nemsokkal jobb mint a mi jókis d-63 sunk :)
Kérdező elég fiatal lehetsz szerintem mert egy M4A1-es carbine bizony használja a magyar honvédség pl a Bercsényi László Különleges Zászlóalj de itt még van rendszeresítve m14 M249 Saw gépkarabély is
Az ak-63 és az AMD-65 amit a 2 képen látunk a kérdésedben pedig nagyon jó fegyver ezek lebecsülése és az xD felirat is bizonyítja hovatartozásod ( cod ? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!