Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A magyar hadseregnek milyen...

A magyar hadseregnek milyen fegyverei vannak?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam ilyen régi Kalasnyikovok:S szerintem bénák: [link]

tényleg ilyenek vannak? Mondjuk ilyen kemény,jól felszerelt magyar katonát nem tudnék elképzelni: [link] csak amerikait.tipikus m16-juk van nekünk meg a régi orosz fegyver jut xD

2011. júl. 16. 01:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%
csúzli
2011. júl. 16. 02:30
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

kérdező!

azért, mert arra az m4a1-re felpuszilták azt a scope-ot és gyorsan a "futószalag" után lefényképezték, még semmivel nem rosszabb, mint egy kalasnyikov, ami a világ máig egyik legjobb fegyvere, aminek egyetlen m4 széria se ér a nyomába..

a vietnamiak bedobták a mocsárba, 2 hónap múlva arra jártak, kivették, ellőttek vele 1 tárat a feledésbe és utána ismét tökéletesen működött, mindenféle szarakodás nélkül, ha egy m4-gyel teszed ugyanezt, nem fogod kivenni onnan, mer minek, annak annyi

ha választanom kéne a kettő közül akkor AK-t kérnék...

2011. júl. 16. 03:27
 13/36 anonim ***** válasza:
2011. júl. 16. 03:28
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Kamu videó, semmi nyoma nincs a lövésnek, rég lábon lőtte volna őket. Gagyi bevágott hang, semmi köze az akhoz, és visszarántást nem igen korrigálná egy majom.
2011. júl. 16. 03:40
 15/36 anonim válasza:
100%

Utolsónak. Természetesen filmes jelenetről van szó de nem hiszem, hogy annyira gagyi lenne amit a 20th Century Fox csinál. :D

A Kérdezőnek. Az AK-knak nagyobb a tűzerejük, olcsók, és igazi túlélők. Azért mert nincs rajta, lézeres célzó, gránátvető, meg éjszakai távcső elég jó az. :)

2011. júl. 16. 08:11
 16/36 anonim ***** válasza:
24%

A vietnámi hadsereg fegyverzete:

RBR rövid bambuszrúd

KBR közepes bambuszrúd

HBR hosszú bambuszrúd

KHBRL különösen hosszú bambuszrúd - légvédelmi

A "vietmámi" helyettesítsd be, hogy "magyar", a "bambusz" helyére meg, hogy "tölgyfa".

2011. júl. 16. 08:50
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyéni lőfegyverek:

AKD-63 gépkarabély

PA-63 pisztoly (korszerűbbet nem láttam eddig, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is rendszeresítve)

2011. júl. 16. 09:01
 18/36 anonim ***** válasza:
40%
harci pulik
2011. júl. 16. 10:25
 19/36 anonim ***** válasza:
77%

azért mert te a cod4-be meg a cod6-ba m4-essel tolod és az amerikai ipar nem az ak47-eset tette jobb fegyverré a játékba.. az nemazt jelenti hogy rossz fegyver... az ak-ra is lehet csilivili scopet tenni meg méretreszabhato tust és akkor így néz ki:

[link]

scope-pal pedig igy:

[link]

én lőttem ilyen ak-val és azon kivül hogy jobb néz ki és távolabbra lősz vele esetleg gránátvető van rajta.. nemsokkal jobb mint a mi jókis d-63 sunk :)

2011. júl. 16. 13:42
 20/36 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező elég fiatal lehetsz szerintem mert egy M4A1-es carbine bizony használja a magyar honvédség pl a Bercsényi László Különleges Zászlóalj de itt még van rendszeresítve m14 M249 Saw gépkarabély is

Az ak-63 és az AMD-65 amit a 2 képen látunk a kérdésedben pedig nagyon jó fegyver ezek lebecsülése és az xD felirat is bizonyítja hovatartozásod ( cod ? )

2011. júl. 16. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!