Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Honvédség jó dolog volt,...

A Honvédség jó dolog volt, vagy kötelező szívás?

Figyelt kérdés

Mert amikor még kötelező volt bevonulni, akkor azt az emberek szerették, vagy nem?

mert kérdeztem több embert is, aki volt katona, és volt aki nagyon utálta, volt aki azt mondta jó volt, sokat nevettek, viccelődtek, és sok barátját ott ismerte meg, akivel ma is nagyon jóban van.

Akkor ez most jó volt vagy sem?

2011. júl. 15. 19:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%

18:32

Bocsi hogy megkritizallak ...de az aki mar megjarta a haborut es erezte a tonkrement jarmuvek uzemanyaganak ego szagat meg a szaradt vert a testen meg hallotta a robbanasok hangjat fegyverropogast a haldklok nyogeset az bizonyara nem ugy mondja hogy szep volt meg nagyon elvezte ... hidd el 3 szor jartam Yugoslav teruleten es nagyon kemeny volt mind azt amit ott lat az embet sosemfelejti el 10 emeletes tombhazak alltak csupaszon, repetten, romosan a varos kozepen mint mikor a Holly Wood-i filmekben a vilagveget mutatjak ... a varosban egy lelek sem mintha kihalt volna csak a tarsaid te meg az ellenseg es egyszer csak azt hallod hogy kialtjak hasra !!! Raketa!!! es alig par meterre tolled egy oriasi robbnas amit megerzel te is mert eltalanak a beton tormelekek es hallod hogy kialltjak hogy Vissza vissza de nem tudsz megmozdulni mert gyolyozaport zuditanak ratok ujabb robbans es a tarsaid nyogese hogy veletlenul levitte a granat a labat kezet ... minden tiszta fust egett szag van es zaj ... olyankor az ember azt gondolja itt a vege ...de megsem mert feltunik egy M 84 es tank meg 2 BTR 80 as pancelos de meg mindig ott van az ellenseg es tuzelnek egy 10 emeletes tombhazbol tanknak nincs municijoja a BTR -ek nek csak gepagyuval rendelkeznek ami nem eleg epulet rombolasra ...na ekkor kell kerni a Migeket ....10 percre ra oriasi robbanas es por lepte el a kornyeket es a BTr ben halszodt a beton tombhazak szilankjak ahogy eltalajak a BTR tetejet ... na ezt megelni es elfelejteni nem lehet....

2011. aug. 13. 00:08
 32/34 anonim ***** válasza:
Akkor még Néphadsereg volt,amikor kötelező volt a sorkatonaság.
2013. nov. 9. 09:28
 33/34 Salamon Bálint ***** válasza:
#32: 1990-től Magyar Honvédség a neve, a sorkatonaságot meg ugye rá 14 évre szüntették meg.
2013. dec. 18. 19:54
 34/34 anonim ***** válasza:
Én csak Édesapámtól halottam róla, de ő azt mondta buli volt az egész. Volt, hogy este kiszökött, inni, vagy disco-ba. Mondtad, hogy nagyon sokszor megbüntették, de kibírta. Szóval ő elbulizta az egészet.
2017. ápr. 29. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!