Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit dolgozik egy katona ha...

Mit dolgozik egy katona ha nincs háború?

Figyelt kérdés
Mindig a tanárokat szidjuk, hogy naplopók, és akkor mi van a katonákkal? Már régóta nincs háború. Gondolom nincs napi 8 óra kiképzés. Akkor ők csak ülnek a kaszárnyában és várják, hogy kitörjön a háború? Ez milyen má? Ennél még a tanárok is többet dolgoznak!
2011. júl. 7. 20:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%
A katonaknak alapbol tisztelet jar, mert a hazaert gyakorlatoznak es a hazaert kepeseke meghalni, persze senki nem megy ugy haboruba h most ki akarom magam nyirni. Nem lehetsz sokkal fiatalabb nalam de tajekozatlanabb, az biztos. Haver anyja tanarno es nyaron is van mit csinalnia. Visszaterve a katonakhoz, en most megyek kikepzotaborba, ajanlom neked is. 15/F
2011. júl. 7. 23:23
 12/27 anonim ***** válasza:
65%

Pfff, latom kepben vagy:)

Az a baj, h olyan egyugyu vagy,h az nem igaz.

A 25 ev a jogainak a korlatozasai miatt jar.

Elviszik haboruba, ami barmikor kitorhet akkor nem magyarazkodhat, h jaj nem erek ra, mert a dolgozatokat kell javitanom.

Neki lehet csak par evig kell odatennie magat, de az alatt a par ev alatt az eletet kockaztatja.

Mindegy, leri rolad, h az a fajta makacs hulye vagy, aki mar a kerdes kiirasa elott eldontotte, h neki lehet csak igaza:)

2011. júl. 7. 23:23
 13/27 anonim ***** válasza:
15%

elmegy az elitje afganisztánba és keres havonta 2 milliót

mind paraszt, aki azt mondta: úgy sem történik semmi, csak jön a a lové muter, kikerülünk a nyomorból...

( nézd meg a magyar "idegenlégiókat: szarfalai meg keleti hugyfalvai az összes)

aztán meghal, mert a nagy szakértelemmel kezelt fegyver eltalálja, az amcsik véletlenül szitává lövik, vagy egyszerűn beleborul az árokba

aztán jön a sírás, de csak egy ideig, mert a kedves nyomorgó parasztmama megkapja az életjáradékot

na az önkéntes haderőről nm tudok semmit, de az iraki és egyéb missziókról ez a véleményem

2011. júl. 7. 23:44
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

23:23: azért te sem vagy valami tájékozott... Szerinted akik Amerika háborúját mennek megvívni hatalmas pénzösszegekért, azok a hazáért harcolnak? És mellesleg, te mi alapján tartod erkölcsösnek, ha valaki a hazájáért gyilkol? Gondolom, az ellenséget, aki szintén a "hazájáért küzd", bűnösnek tartod emiatt, de akik a "haza védelmében" haltak meg(azaz ugyanazt tették amit az ellenség, csak azon az oldalon álltak, amelyik neked jobban bejön) azok tiszteletet érdemelnek. Azt inkább meg se kérdezem, hogy te milyen kiképzőtáborba fogysz menni.

Egy dolgot elárulok neked: a gyilkosság bűn és etikátlan, bármely ember, sőt bármely élőlény ellen és bármely célból is követed azt el.

2011. júl. 8. 00:17
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
Csak amíg te háborúkor majd a füled farkad összehúzva remegsz majd az ágy alatt, addig ők a frontvonalban fognak érted harcolni, päraszt! A tanárokat úgyszintén a szádra ne vedd. Beszéltél esetleg pár tanárral? Ja? Hogy csak okoskodás megy? Lehidalok az ilyen emberektől.
2011. júl. 8. 03:20
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

addig ők a frontvonalban fognak értelmetlenül meghalni, päraszt!

fix'd

2011. júl. 8. 06:42
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:42

Ez egy másik kérdés, de igen, valószínűleg értelmetlenül.

2011. júl. 8. 07:30
 18/27 anonim ***** válasza:
27%
Gondolkozóó: a tanárokat ki vette egyébként a szájára? Én pont hogy védtem őket... Egyébként megnyugtatlak, hogy beszéltem elég sok tanárral, sőt édesanyám is tanár, és régebben apám is az volt.
2011. júl. 8. 08:26
 19/27 anonim ***** válasza:
3%

Ennél még a tanárok is többet dolgoznak!

Én erre írtam.

2011. júl. 8. 08:51
 20/27 anonim válasza:
88%
Kedves 23:44-es. Elsírtam magam, amikor elolvastam a kommentedet. Személyesen is érintett vagyok a balesetben. Kívánom neked, hogy soha ne éld át azt, amit a mi családjaink átéltek az utóbbi hónapokban. Nem értem, hogyan lehet valaki ennyire aljas. Ez tesz boldoggá téged? Csak annyit kérek, hogy ha legközelebb ilyen hozzászólásra vetemednél, előtte képzeld magad a drága mama helyébe. Vagy édesanyádat. Nem biztos, hogy leírnád ezt mégegyszer. Üdvözlet hugyfalváról.
2011. júl. 8. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!