Idegenlégióba mehetnek melegek?
Elvileg felvenni felvennék egy magát nyíltan melegnek mondó embert, mert ha nem teszik, az diszkrimináció.
kérdés az, hogy a többiek mennyire fogadnák be őt?
Szerintem a hetero férfiak nagy része nem tudja intelligensen kezelni a meleg-témát. El tudom képzelni, hogy esetleg direkt szívatnák a meleg társukat, idegileg kikészítenék meg ilyenek.
Hát nézd, az idegenlégióban levő emberek általában azért nem a túl magas intelligencia-szintjükről híresek, szóval fene se tudja.....
Viszont az az érem másik oldala, hogy az nem Magyarország, szóval közel sem akkora durranás, hogy valaki meleg ... láttam én már olyan kigyúrt "állat" bodybuilder meleget, hogy senki se mert volna akár csak beszólni neki.
Sztem ez egyénfüggő, ill. éppen társaságfüggő, de én a helyedben csak emiatt nem tartanám vissza magam. Ha megpróbálnának kikészíteni, max még keményebb leckét kapsz :-) Még "férfibb" leszel netán mint akik kikészítenek ... ez is egy megközelítés ...
Hát sok sikert, de szóval elvileg nem hiszem, hogy kizáró ok lenne ...
na neeeeee
ilyetz egy hetero és főleg lány nem kérdez ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!