A Francia idegenlégióba, a jelentkezési papír angol vagy
francia nyelvű?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mivel olvastam a honlapján, hogy aki nem tud franciául azt megtanítják, nos ebböl nekem az jön le h angolul is lehet.. de azt is olvastam, hogy a világ minden tájárol várják a jelentkezőket.. és akkor lehet hogy van magyar jelentkezési lap? Ezt abbol gondolom mivel a hivatalos honlapjának van magyar változata ( [link] )ezen én is meglepődtem.. vagy csak tévedek?
2011. márc. 27. 21:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha a honlapot megcsinálták magyarul, akkor biztos, hogy a jelentkezési lapnak is van magyar verziója, vagy legalább egy segédlet, ahol leírják, hogy melyik sorba mit írj (ez talán még valószínűbb, hiszen egyszerűbb nekik rendben tartani úgy a papírokat, ha mind ugyanazon a nyelven van).
2011. márc. 27. 21:19
2/6 anonim válasza:
Amilyen nemzetiségű papirokat (útlevél/személyi) adsz le olyan nyelvű jelentkezési lapot kapsz.
Mikor akarsz menni?
2011. márc. 28. 12:47
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Még csak érdeklődés szinten foglalkoztam vele.. de erősen gondolkodok rajta... utolsó: Te mész?
2011. márc. 28. 15:09
4/6 anonim válasza:
május közepén.
2011. márc. 28. 15:14
5/6 anonim válasza:
Ok toltik ki a jelenkezesi lapodat. Most nem tudom hogy mukodi mivel mar nem kotelezo a nev valtas de szerintem ezelsem valtozott sokat. sok sikert mindketotoknek. de ajanlani tudom, h februar utan jelenkezzetek mert ha pldaul a nyaron jelenkeztek nagy az eseje h tel kozben csinaljatok az alap kikepzest. februar utan meg elkapjatok a kelemeset senem hideg senem meleg
2011. márc. 28. 20:31
6/6 Colonel válasza:
Én csak azt tudom ajánlani, hogy próbáljatok úgy jelentkezni, hogy a Farmont ne hideg időben csináljátok. Mocskos mód megkeseríti az életeteket. Inkább legyen melegetek. Ha felvesznek a jelentkezéstől számított kb. 4-5 hét múlva mentek a Farmra, szeptemberben meg ott már nincs valami túl meleg. A nappalokkal nincs baj, de éjjel már szeptemberben is frankó kis hideg van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!