Ha a katona tűzharcba keveredik, honnan tudja hogy hány lőszer van a tárba?
Úgy megy hogy csak lő,és észreveszi hogy kifogy,vagy esetleg számolgatja a lövéseket(vagy a hosszát)?
(tudom,vannak olyan tárak,amiknek az oldalán látszik,hogy mennyi lőszer van benne)
Az elsütő billentyű elhúzásakor azt hallja, hogy klatty, és elmarad a szokásos visszarúgás! No olyankor tárcsere, kivéve ha amerikai katona, és túlerő ellen harcol, mert akkor sose fogy ki a lőszere!
Igen, vannak olyan tárak, amik átlátszóak: az airsoft fegyverekhez!
Némelyik fegyveren van egy nagy piros számláló, amin látszik mennyi lőszer van még benne! Ez biztosan így van, mert láttam amerikai filmben, és azok mindig igazak!
Amikor elfogy a skuló, akkor azt kell kiabálni, hogy "Nem ér a nevem, káposzta a fejem!"
A képernyő alján az életerőd mellett jelzi mennyi lőszer van a tárban és mennyid van összesen.
Őszintén szólva, egy katona nem az ellőtt lőszerek számolásával foglalkozik, miközben az életéért harcol. Ha kifogy, akkor fedezékbe kell vonulni és ott újratölteni, vagy a társának kell fedeznie.
"Némelyik fegyveren van egy nagy piros számláló, amin látszik mennyi lőszer van még benne!"
Ez véletlenül nem a bolygó neve halál? :D
"Ebből a kérdésből is látszik, hogy mennyire hiányzik a sorkatonaság. Csak a hülye filmekből, és a méghülyébb játékokból következtetnek, nem tartottak még a kezükben egy rendes fegyvert."
Így van! De volt már ennél hülyébb kérdés is, mikor azt kérdezték, hogy ha 10cm -ről fejbelő valakit gázpisztollyal azért lecsukják e. Linkeltem a csávónak egy fotót egy vaktöltényes öngyilkosról. :D
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:28
Te se fogtál még a kezedben gépkarabélyt!
Kalasnyikovon nincs szánakasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!