Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorkatonaság visszaállítása....

Sorkatonaság visszaállítása. Te mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 15:45
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
95%
Én azt utoljára nagyanyámtól hallottam, hogy "bezzeg a seregben még megtanulták a fegyelmet".
2011. ápr. 14. 17:14
 22/43 anonim ***** válasza:
84%

1) Az embert 18 évesen nem lehet fegyelemre tanítani. A határ valahol 7-14 éves kor körül húzódik (egyénfüggő).

2) Nem tudom, te apád hol volt katona, én két embert kérdeztem meg erről a rokonságomból, és nagyjából azt szűrtem le belőle, hogy semmi értelme nem volt

3) Egy fejlettebb technológia ellen 100 ember puskával ugyanannyi, mint 100000000 ember puskával.

2011. ápr. 14. 17:25
 23/43 A kérdező kommentje:

1. Azért próbálkozni lehet. + Most le akarják vinni a tankötelezettségi korhatárt 16 évre, szóval nem kell 18nak lenni.

2. Attól hogy régen milyen volt, még nem biztos, hogy most is olyan/úgy lesz.

3. Ezt honnan tudod? A Call of Duty-ból?

2011. ápr. 14. 17:39
 24/43 anonim ***** válasza:
70%
Hát most vagy nem elég alaposan vetted át az apáddal ezt a kérdést, vagy az lehet, hogy minden máshogy látszik egy parancsnoki irodából mint a való világból.
2011. ápr. 14. 17:46
 25/43 anonim ***** válasza:
81%

A Hazát nem így lehet megvédeni!

És a Hazát először a belső élősködőktől kell megszabadítani,nem Oroszországgal szemben védekezni!

Magyarországnak ütőképes felszerelésre van szüksége,nem 1000000kiskatonára,jobb esetben AK47-esekkel felszerelve!

Ha van jó technológia,akkor kell az ember!

És nem mennék katonának,nem érdekelnek,ha demokrácia van,kimegyek külföldre!

2011. ápr. 14. 17:48
 26/43 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és ez egy nagyon embertelen elképzelés, hogy a fegyvereket pótoljuk embertömeggel. Miért akarod vágóhídra küldeni a honfitársaidat?
2011. ápr. 14. 17:53
 27/43 anonim ***** válasza:
76%
Időpazarlás. Menjen az katonának aki akar is, mi értelme olyan embereket bezsúfolni a laktanyákba akik egy háború esetén fejvesztve menekülnek. Bízzuk a hivatalos, profi katonákra. NEM a katonaság dolga megnevelni ezeket a tápos gyerekeket. Én sem voltam katona, mégsem lettem bzi. A család dolga a gyerek nevelése, senki másé! Nem a katonaság hiánya miatt van ennyi tejfölösszájú bzigyerek.
2011. ápr. 14. 17:59
 28/43 anonim ***** válasza:
81%

1) 16 éves gyereket ugyanúgy nem lehet megnevelni már. Persze,lehet próbálkozni, csak senkinek sem származik belőle semmi előnye

2) Teljesen igazad van, hogy nem biztos hogy olyan lesz. De viszakérdeznék: Miért lenne másmilyen?

3) Nem a Call of Dutyból tudom. Csak elképzeltem, ahogy kiállítasz embereket géppuskával egy ultramodern mindenálló száztonnás tank vagy egy szuperszonikus vadászrepülő ellen. Hogy az interkontinentális rakétákról ne is beszéljünk. Fel kéne fogni, hogy egy hadsereg erejét a XXI. században nem az emberek száma adja.

2011. ápr. 14. 18:32
 29/43 anonim ***** válasza:
14%
Akkor nem tudnám a fejem támasztani a kocsmában reggeltől estig.
2011. ápr. 14. 19:08
 30/43 anonim ***** válasza:
84%

"Sorkatonaság visszaállítása. Te mit gondolsz róla?"

Azt, hogy hülyeség. Megint felböffent egy Usztics "olajbogyó" Mátyás kaliberű "jajmilesz, ha jön az ellen" című katonamániás képviselő, hogy be kéne vezetni, mert ott aztán tanulna a sok nyápic homokos egy kis fegyelmet (hogy csak a legtöbbet emlegetett kocsmaközhelyt idézzem). Azért vagyunk a NATO tagja, és azért van hivatásos katonaság. Mellesleg mindkettőt támogatta a Fidesz (is).

2011. ápr. 14. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!