Mi lesz a 3. világháborúban?
Semmi. Jelenleg semmiféle harmadik világháború nem veszélyeztet.
Nem mondom, alakulhat úgy a világ, hogy bekövetkezik, de a jelen állás szerint nem lesz.
Én tudom, hogy mi lesz, mert én három évig a harmadik világháborúban voltam konyhai kisszék.
Viszont nem árulhatom el, mert akkor a téridő kontinuumban keletkezne egy lyuk, amin az összes krumpli kigurulna.
Én inkább nem akarom megtudni.:)
De ami elég valószínű az az hogy USA fog kezdeményezni méghozzá kelet ellen. Észak-Korea addig nem fog semmi extrát csinálni amíg Kína azt nem mondja hogy mögötte áll. Azt szerintem mindenki sejti hogy kelet nyugat ellen indul. A végét is tudom sajnos mivel ha csak Kína és India összeáll már népességben lenyomja a nyugatot. A kérdés csak az hogy az oroszok ki mellé állnak de az is sejthető hogy keletet fogják erősíteni mivel az 5. generációs vadász gépre a pénzt az indiaiak adták. Szóval még hogy a történelem nem ismétli önmagát mi megint a vízválasztók leszünk:)
Gyönyörű reggelre ébredtem amikor megtörtént az elképzelhetetlen, atomvillanás a város felett és ez elrontotta az egész napomat....
folytathatod...:-)
Ökörköri
"Nem tudom, hogy miféle fegyverekkel harcolnak majd a harmadik világháborúban, de ezt tudom, hogy mivel a negyedikben: kövekkel és botokkal"
(Albert Einstein)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!