Mi lesz a 3. világháborúban?
Türelem, barátom, türelem, és majd meglátod...
A Közel-Kelet forr, a két Korea is fenyegeti egymást, Európában meg egyre nagyobb a feszültség a multikulti miatt.
Mexikóban drogháború zajlik, és folyamatosan nő az éhínség, hála annak, hogy ott nő a leggyorsabban a népesség, ahol a legnagyobb a szegénység.
ha szerencséd van akkor 1 reggel nem kelsz fel.Hogyha nem akkor látsz 1-2 villanást utána ,ha mákod van durranást már nem halassz.
Hogyha nagyon nincs mákod akkor túléled és éhen halsz.
Albert Einstein:"azt nem tudom ,hogy a 3. világháborút mivel vívják meg ,de a negyediket kövekkel és botokkal"
Szerintem ez mindent elárul:)
Szerintem vagy az USA, vagy Kína fogja elkezdeni, de inkább az USA-ra tippelek. Egyszer ki fog borulni a bili az agresszív politikájuk miatt. Lerohanják az arab országokat (már el is kezdték) és el is kezdték.
Nem tartom kizártnak, hogy valami csinált ok miatt feloszlatják a NATO-t, aztán hajrá.
Nyilván atomháború lesz, nem sok marad majd a következő generációknak.
Szerintem Azsiaban fog kirobbanni. Kina + Eszak Korea vs. Del Korea, akiknek a Japanok, majd az USA segit. Oroszorszag elhatarolodik Kinatol. India farkasszemet nez Kinaval.
Del-Amerika Brazilia vezetesevel felajanlja az együttmüködest a gazdasagilag terdre kenyszeritett USA-nak.
Europa probal semleges lenni es lezarja hatarait a menekülök tömegei elöl. Nato vege, Oroszorszag hadba szall az USA val az Antarktiszert. Kanada kifejezi igenyeit, de nem avatkoznak bele. Kina viszont igen, ami ahhoz vezet, hogy India eselyt lat Kina megtamadasara.
Feszültsegek az EU-ban, brittek kilepnek. Közel keleten Az uj arab köztarsasagok nekimennek Izraelnek, akik elsökent vetik be az Atombombat. Ez lancreakciohoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!