Katonafeleségek: hogy viselitek a párotok távollétét? Mennyi időre és hányszor voltatok eddig külön? Mi tartotta bennetek a lelket?
erre nem tudok választ adni mivel a párom nem katona...de sok kitartást kívánok neked(bár elég elvetemültnek kell lennie vlakinek ahhoz hogy egy katonához menjen hozzá)
én nem bírnám ki a párom nélkül és nem tudnám elfogadni ezt..
egyébként ez miért jó nektek?...én ezt sosem értettem én ezt annyira sajnálom és vhogy annyira rosszul hangzik :(
az embereknek egymás mellett a helyük...miért nem olyan megy katonának aki így nem tud fájdalmat okozni?...mert nem hiszem el hogy ez normális...
Természetesen annyira nem jó, de ez van. Ezt nem azért csinálják, mert jó, de valakinek ezt is csinálnia kell. Szerintem nem nagyon van olyan ember, akinek szó szerint senkije sincs. Épp ellenkezőleg; nem nagyon ismerek olyan katonát, akinek egyáltalán nincs családja, szóval olyan nincs, hogy senkit sem bánt meg. Ők is emberek és még jobban is vágynak a szeretetre és családra, mint más. Nekik még sokkal nehezebb, mint a családnak, mert mi legalább biztonságban vagyunk és nem szinte éjjel-nappal dolgozunk minden nap.
Szerintem ezt csak az tudja megérteni, aki benne van. Én inkább ilyen emberek írását várnám.
bocsi ha bántásnak érezted nem akartalak egbántani vagy ilyesmi de mindig is érdekelt hogy hogy tudják elviselni ezt az emberek...nekem ez alapjáraton érthetetlen..már maga az a tény is hogy valaki katonának menjen...18 éves vagyok úgyhogy még van mit tanulnom ..lehet hogy idővel megértem...azért köszi a választ(bár nekem kellett volna válaszolni)
hát...sok kitartást és szép jövőt.. szia :)
Megértem, hogy nehéz lehet. Én is éltem úgy a párommal, hogy csak hétvégéken találkoztunk a munkája miatt. Tudom, hogy az talán egy fokkal jobb, de az is elég egy skizo állapot volt. Hétfőtöl péntekig "egyedül" éltem de persze gondolatban párosan, a hétvégen meg tényleg együtt arra két napra. Mire összemelegedtünk, már ment is.
Itt Nyugaton sokan élnek ilyen kétlaki életet évekig. Egyik Szingapúrban a másik Berlinben. És elvannak. Én nem itélem el öket, de én hosszú távon nem birnám...Sok kitartást kivánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!