Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírnál 6 hónap távollétet, barátodtól, barátnődtől hogy csak 1 hónapban egyszer láthatjátok egymást?
én kibírtam, bár nem volt könnyű. a férjem dolgozott a Közel-Keleten mint mezőgazdasági szaktanácsadó, ez 8 hónapig tartott, általában 6 hetente tudott hazajönni. ki lehet bírni, szerintem egy stabil, jó kapcsolat simán kibírja. főleg ma már, amikor annyi módon lehet kommunikálni. inkább az volt nehéz, hogy nagyon aggódtam érte, mert ez egy elég instabil térség. amikor Kanadában volt, az sokkal jobb volt ilyen szempontból (mondjuk az eleve csak 3.5 hónap volt).
29/N
Kínlódva, valószínűleg folyton sírva, de kibírnám, mert szeretem!
4 évig csak hétvégente találkoztunk. A mai napig nem tudom, hogy bírtuk ki :)
Másfél évig csak hétvégente találkoztunk, volt hogy 2 hétig nem, mert vagy beteg voltam, vagy ő volt beteg, vagy túlóráztam stb. Mindig én mentem a sráchoz autóval, így tudtuk csak megoldani, mert neki volt lakása, nekem meg közös szoba hugommal. 6 hónap?
Ha tudom hogy kettőnkért megy a dolog, és lesz belőle pénz amiből lakásfelújitás, stb-re telik, akkor kibírom. Ha havonta hazajöhet úgy könnyebb valamivel. Néha sirdogálnék, minél többet neten beszélnék vele ha lehetséges. Ha muszáj kibírnám. Nagyon imádom őt, de sajnos szerelemből nem lehet megélni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!