Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Gondolkoztam rajta, h bevonulo...

Gondolkoztam rajta, h bevonulok a seregbe és elolvastam minden infót, de maradt néhány tisztázatlan dolog. Ezekre szeretnék választ kapni. Oké? értelmes válaszokat, ha lehet

Figyelt kérdés

1.alkohol&drog teszt hogy műxik? valszeg Jan.2-án akarok bemenni jelentkezni és akkor lehet,h gáz lenne,h találnának valamit bennem:)

2.fizikai alkalmassági? oké írják,h mennyit kell lefutni meg hogy karhajlítást kell időre végezni,de azt nem,h min mennyit.

3.Pszichológiai vizsgálat..Ez meg mi? feltesznek pár kérdést és remélik,h kiderül,h kattant vagyok e?

2010. dec. 26. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen az, de a kérdező kérdéséből én erre gondoltam. A tartalékosoknál is van fizikai felmérés?
2010. dec. 26. 16:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Itt semmi hasonló nem volt. Elképesztő formákat is felvettek. Igaz, hogy három hónap próbaidő van...
2010. dec. 26. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Őő bocs már,hogy megkérdezem egy ilyen laza gyerektől mint te, de minek akarsz bevonulni a HONVÉDSÉGBE(mert hadseregünk nem létezik)?

1.Először hagyd a francba ezt a béna tini-szleng dumát, mint a: műxik,meg a hogy-nak a rövidítése, mert remélem ilyen gyereket nem vesznek fel.

2.Alkohol és drog teszt szerinted hogy működik? Minek aggódsz emiatt, csak nem drogos vagy alkoholista vagy?

Drogot 6hónapra visszanézve kimutatják, alkoholt meg ne igyál 2 napig...

2011. jan. 2. 16:45
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem,csak Szilveszter után akartam bemenni másnap és attól tartottam,h kimutat valamit (pl.a wikskey-t )a teszt.Na most már legalább tudom,hogy két nap alatt kiürül nyom nélkül.Csak sosem volt még alkohol tesztem :D.

És Kedves Utolsó Kommentelő,nem az online komenntek alapján veszik fel az embereket..remélem :)

És azért akarok bevonulni a seregbe,hogy legyen elég pénzem befejezni az Egyetemet.Kérlek ne az alapján ítélj meg valakit,hogy mit és hogy ír fel anonim közösségi oldakra.Előbb ismerd meg,aztán kezd el oltani.

2011. jan. 3. 06:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi van veled azota? Egyetem? Bevonultal vegul?
2016. máj. 28. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!