Gondolkoztam rajta, h bevonulok a seregbe és elolvastam minden infót, de maradt néhány tisztázatlan dolog. Ezekre szeretnék választ kapni. Oké? értelmes válaszokat, ha lehet
1.alkohol&drog teszt hogy műxik? valszeg Jan.2-án akarok bemenni jelentkezni és akkor lehet,h gáz lenne,h találnának valamit bennem:)
2.fizikai alkalmassági? oké írják,h mennyit kell lefutni meg hogy karhajlítást kell időre végezni,de azt nem,h min mennyit.
3.Pszichológiai vizsgálat..Ez meg mi? feltesznek pár kérdést és remélik,h kiderül,h kattant vagyok e?
Keveset akarsz keresni?
Menjél utcaseprőnek.
Esetleg hazafiságból szeretnél éhen halni?
Tisztelt Lord Helmet!
A helyi városvezetés nem tud utcaseprő állást biztosítani túljelentkezés(!) miatt.Legközelebb szeptemberben tudnak alkalmazni maximum 3 hónapra 35.000 forintos fizetésért.(kb)
egy ismerősöm próbálta nemrég :)
Akkor nincsen más. Így lettem én is tartalékos... :-)
január 1. lépek szolgálatba... :)
Én az utolsó pillanatban szintén az éhenhalás elől menekültem be a seregbe, de nem a tényleges állományba, hanem a HMEi-ZRt. -hez, mint "műveleti tartalékos". Lényegében a HM-objektumok őrzése a feladat, de egyben tartalékos őrmester vagyok. Háború esetén állományba vesz a Honvédség.
Azt sem tudom, pontosan mennyi lesz a pénz, de azt tudom, hogy a szerződéses katonák keveset keresnek. Pont itt említette valaki, hogy 80-90 000 Ft.
Nem tudom nekem mennyi lesz. Most minden katonai objektum őrzését átveszik a civil cégektől a HMEi-tartalékosai. Itt is kellett pszichologiai alkalmassági, vagyonőri, kamaratagsági, fegyveres biztonságiőri vizsga, stb. Nagyhirtelen kiképeztek minket, voltun lőgyakorlaton, stb.
A szolgálatot ugyanolyan ruhában látjuk el, mint a katonák, olyan végülis minden...
Köszi Helmet!
Ez tetszene nekem is,ha nem leszek hivatásos. még egy kérdésem lenne,h 2tartalékos"-ként is le kell dúrni a hajamat?:S
Szerintem nem kell, volt ott pár olyan figura is, hogy nemigaz...voltak öregek, cingárak, hosszúhajúak. Most nagyon hamar felvettek mindenkit, mert létszámra be kell tölteni a helyeket. Gondolom a három hónap próbaidő alatt még alakul. Nálunk is befogadták a jelentkezéseket továbbra, hogy ha változás lesz, akkor legyen "utánpótlás".
Kellett egy "erkölcsi bizonyítványhoz hasonló papír is, valami hosszúnevű hivataltól, plusz 3000 Forintért, szakorvosi+szakpszichologiai vizsgálat a fegyveres szolgálathoz, fegyvervizsga is.
A különböző ovjettumokat különböző emberek védik. A kiemelteket fegyveres biztonsági őrök, egy részét fegyveres vagyonőrök, egy részét pedig fegyver nélküli biztonsági őrök.
Esetleg nézzél szét, hogy felétek van e valami ilyen ojjektum.
Az egészségügyi vizsgálatra éhgyomorral kell menni, a regisztráció után vizelet majd vérvétel következik. Az alkohollal különösebb gond nem lehet hiszen az gyorsabban távozik a szervezetből. A drogteszt elvileg 3-6 hónapra visszamenőleg mutathat ki valamit, bár nem vagyok toxikológus. Az a tuti ha nem élsz semmiféle kábítószerrel.
A fizikain pontokat kell szerezned az adott mozgásanyagokból, melyben a futás és felülés a kötelező. Fekvőtámasz helyett választhatod a húzódzkodást.
Itt egy táblázat amiből kitudod számolni, hogy miből mennyit kell teljesítened a korosztályodnak megfelelően. Ha jól tudom összesen minimum 260 pontot kell összeszedned. A futás minimum 100 pontos kell h legyen.
A 6. mellékletet keresd meg és nézd át:
Van egy írásbeli pszichológiai rész. Itt IQ teszt és különböző személyiségi teszteket (igen-nem) íratnak veled. Majd következik egy beszélgetés miután kiértékelték az írásbelidet. Általában azt kéri h mesélj magadról, gyakorlatilag egy önéletrajz elmondása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!