Az Amerikaiak miért fogták vissza magukat a 2. VH idején a bombázásokkal ?
Figyelt kérdés
Én sokkal jobban megszortam volna a nácikat meg a vágott szeműeket is. Nem finomkodtam volna velük. Biztos akkor is jelent volt ez a libsi dolog nálukdec. 29. 08:12
21/24 anonim válasza:
Én vagyok, aki jelezte, hogy rasszista vagy. Nem tudom, hogy minek tolod ezt a primitív színjátékot. Konzervatív, vallásos családban felnőtt emberként ne támogatom az etnikai népirtást. Egy valódi konzervatív az ilyenek és a háború ellen van. Te egy színtiszta provokátor vagy.
22/24 anonim válasza:
Azért nem szórták meg mert tartogatták a bombáikat Irakra, Afganisztánra, Líbiára stb stb.
Vitték a demokráciát! :D
23/24 anonim válasza:
Fiam leülhetsz.
Történelemkönyv 11 osztály
8 fejezet:
A második világháború
1-es!
24/24 anonim válasza:
Segítek egy kicsit hogy a pótvizsgára fel tudjon készülni és ne maradjon buta.
Google:
-Bombázó Harris és ami mögötte van.
-márc10 Tokio
-Nagasaki,Hirosima
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!