Az Amerikaiak miért fogták vissza magukat a 2. VH idején a bombázásokkal ?
Figyelt kérdés
Én sokkal jobban megszortam volna a nácikat meg a vágott szeműeket is. Nem finomkodtam volna velük. Biztos akkor is jelent volt ez a libsi dolog nálukdec. 29. 08:12
2/21 A kérdező kommentje:
Szerintem meg de. Ha nem fogták volna vissza magukat akkor olyan helyeket támadtak volna ahol sok ember van pl iskol, óvoda, kórház, bevásárló negyedek. Nem olyan házakat amiket nyilván elhagytak a civilek mire oda értek bombázni
dec. 29. 08:20
3/21 anonim válasza:
Tokió gyújtóbombázásának légy szíves utána nézni. A "fekete hó éjszakája", ahogy a japánok nevezik. És volt még olyan.
5/21 anonim válasza:
#4: Az a RAF volt, ha jól emlékszem, nem nézek most utána.
6/21 anonim válasza:
Mert tudták hogy nekik kell újjáépíteni.
7/21 anonim válasza:
A mai napig találnak több száz kilós, anno, fel nem robbant bombákat Magyarországon! Viszonyítás kérdése, hogy mikor van visszafogva egy légierő...
8/21 anonim válasza:
#7: És akkor képzeld el, mi van Németországban, vagy a volt Szu. területén! A tűzszerészek unokáinak is lesz bőven munkájuk.
9/21 anonim válasza:
Douglas MacArthur szelleme gyakorin tesz ki kérdéseket xD
10/21 anonim válasza:
Az akkori módszerekkel, mikor bombázó kötelékek bombáztak városokat 8-10 ezer méter magaságból, nem igazán lehetet megválogatni a városon belüli célpontokat. Akkora magaságból magát a cél vàrost megtalálni is kihívás volt szóval de, kaptak az iskolàk, kórházak is stb. Az utolsó mondatod tökéletesen elárulja, hogy fing fogalmad sincs a témáról és sík hülye vagy, de az agy nélküli libsizés az megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!