Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kényszeríteni fognak minket,...

Kényszeríteni fognak minket, hogy menjünk meghalni?

Figyelt kérdés
Friss hír az címlapról, hogy NATO-források szerint Oroszország meg fogja támadni Finnországot. Ha a következtetésem helyes, akkor ez azt jelentheti, hogy tömegesen megöletnek minket egymással az országaink vezetői, ebben a háborúzós marhaságban: besoroznak, visznek a frontra, szembe a géppuskákkal stb. Én háborús veszéllyel fenyegetve érzem az életemet emiatt a hír miatt, teljesen elterel a nyugodt munkavégzéstől, egészséges napirendtől. De amikor elolvastam azt a cikket, amire az Index.hu hivatkozik, és folytattam a kutatást az abban a cikkben levő másik cikk elolvasásával is, akkor a végső forrást megtalálva az lett az érzésem, hogy hamis információkat eltorzítva rémisztget halállal az Index.hu. Ha jól értem, akkor szimplán annyi a valóságalap, hogy egy 2017-es Zapad gyakorlatban azt játszották a terepmintás orosz srácok, hogy a NATO ellen harcolnak, és erre alapozva buzdít most minket jó sok drága fegyvervásárlásra és militarizálódásra egy állítólagos névtelen "NATO-forrás" (takarítónő?), akire 2 finn cikken keresztül alapozva terjeszti az Index.hu nagy nyilvánosság előtt, kijelentő módban, tényként tálalva, napi aktualitásként, hogy "Budai Balázs, 12 perce: NATO-források szerint Oroszország meg fogja támadni Finnországot". Jól értem? Szóval akkor kényszeríteni fognak minket, hogy menjünk meghalni a NATO 5-ös cikkelye alapján? Vagy csak feleslegesen rabolta el az időmet, energiámat, nyugalmamat, figyelmemet az Index?

dec. 29. 07:26
1 2
 11/17 Alex Fly ***** válasza:
100%

@9: azzal nem szállok vitába, hogy a békefenntartóink tevékenységét elismerik.

Viszont a magyar hadsereg irányítása annak a magyar kormánynak és államfőnek a kezében van, amelyik oroszbarátsága biztonsági kockázatot jelent.

dec. 29. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Oroszország nem fogja Finnországot megtámadni ezt egy hülye is tudja.

üdvözlettel: Bayer Zsolt

dec. 30. 00:30
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Oroszország nem fogja Finnországot megtámadni ezt egy hülye is tudja."

A hülye sok mindent nem tud, te szerencsétlen!

Pont ettől hülye.

dec. 30. 03:42
 14/17 gago77 ***** válasza:
30%
Elképzelhetőnek tartok egy false flag támadást a görény atlantistáktól, aminek köszönhetően a NATO nyíltan meg fogja támadni az oroszokat, akkor lehet hogy lesz nyomás rajtunk hogy fogjunk fegyvert, de azt nem hiszem hogy konkrétan kötelezővé teszik.
dec. 30. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Finneknek segítek és küldök nekik 100000 eurót
dec. 31. 08:52
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Finnország is NATO tag, ha őket megtámadná putler, abból világháború lenne.
dec. 31. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Az index írt eről?

Ez ugyanaz az index aki előtte lérta,hogy az oroszok gyengék,nem bírnak az ukránokkal.Rozsdás fegyverekkel küldik harcolni őket és a morál is alacsony,most azt irja,hogy megtámadják Franciaországot??

Na ezek se az agyukról híresek,az már biztos!!

Ezek szerint az indexnél félnótások dolgoznak s ezért még pénzt is kapnak!!

jan. 1. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!