Normális-e ,hogy sok magyar katona a NATOból való kilépést várja?
MÁVnál vagyok jegyvizsgáló, nemsokkal indulás után kezeltem, két katonával találtam szemben magam, az egyik őrnagyi másik alezredesi rendfokozatban volt. Nem volt az egyiknek jegye, kiadtam pótdíj nélkül, beszélgetni kezdtem velük. Szóba hoztam az ukrán háborút. Ők mondták szívükből remélik kilépünk a NATOból, meg örülnek kirúgták pár éve a nyugatpári, ahogy ők fogalmazták amcsipárti főtiszteket, tábornokokat.
Én mondtam jézus, lehet minket is megszállnak akkor minket az oroszok, erre ők röhögve, bevonulnak és katonai bázisuk lesz itt, és mennyire jó lesz a BRICSben lenni. Mondták a legtöbb főtiszt is erre készül, várja a majd az orosz katonákat, miután Ukrajnában győztek.
Rendes katonák voltak, mivel 50%os közalkalmozotti jegyet adtam el, személyivel és alkalmazásban állók utalványára.
Sajnos a kormánypropaganda ezt sugallja, plusz az EU ból történő kilépést.
Ez lesz Magyarország vége.
Orbán behívja az oroszokat , mivel a bukott választás után nem akarja a hatalmat feladni.
Trollkodás vagy sem a kérdésed, nem tudom.
Az viszont tény, hogy HA bárhogy is, de véget ér a háború, lesz fegyveres balhé idehaza is, mert sok katona akar majd ide/erre az EU-ba szökni.
Amikor Magyarországot megszállták, akkor a hitleri Németország oldalán viseltünk hadat, és üzentünk hadat mind Oroszországnak, mind az USA-nak.
Jól, vagy rosszul döntöttünk akkor ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!