Mit keresett a Belga légierő gépe pár méterrel a házak felett Balatonfőkajáron?
Tegnap reggel történt: [link]
Az RN-06 lajstromszámú katonai gép kb 10 méterrel a házak felett repkedett, tett pár kunkort is. Enying, Lepsény utána pedig Balatonfőkajár felett, ahogy ez látható a fentebb linkelt térképen is. Mit csinált ez? Sehol semmit sem találok. A faluban többen bepánikoltak miatta, Enyingen van aki a pincébe rohant az ottani rokonom szerint. Az ottani beszámolók szerint 5(!) méterrel ment a házak felett a város központban. Itt Kajár felett meg körbe-körbe ment (lásd a 2. linket), óriási zajt csapva. A kutyáim több óra múlva mertek előjönni.
Úgy tudom nekünk is vannak ilyen gépeink és Pápáról jöttek.
Lehetett oktatástól kezdve berepülésen át bármi.
"Mit keresett"
Elhagyta a tárcáját. Azt kereste.
Látod, Brüsszel már le is akarja bombázni Magyarországot, de hős Orbán Viktor akkor sem enged a nyomásnak! :-)))
Azok, akik félelmükben a pincébe rohantak le, nyilván jobban örültek volna, ha orosz repülőgépek repkedtek volna felettünk, de őket egyelőre még nem hívta be Orbán és Szíjjártó "baráti segítségnyújtásra".
Oké, ezeket értem. De miért körözött annyit?
hármas: pedig a bepánikoltatott lakosságot illene értesíteni ilyenkor. Már a Bakonykuti lőgyakorlatoknál is megy a pánik és a hiszti a helyi fb csoportokban.
Dogoztam Niedersachsen-ben pár kilométerre a Fassberg bázistól. Na a nyilvánvaló napi szintű Eurofighter gyakorlatozáson felül a környéken lövik be az önjáró tüzérséget és van egy komoly kiképzőközpont is a környéken.
Ott senkinek nem tűnne fel ha tényleg háború robbanna ki, mert 18:00-kor még ropognak a fegyverek hétvégén is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!