Putyin ma írta alá, mit szóltok hozzá?
Megváltoztatták a ruszkik a nukleáris doktrinájukat, és a mai nappal hatályba lépett.
" A nukleáris fegyverek alkalmazásának feltételei között szerepel ballisztikus rakéták indítása az Orosz Föderáció ellen
Ezt mondja ki az Orosz Föderáció frissített nukleáris doktrínája.
✔️ Egyéb rendelkezések:
▪️ Oroszország az atomfegyvereket az elrettentés eszközének tekinti, amelynek alkalmazása szélsőséges és szükséges intézkedés
▪️ Az Orosz Föderáció készenléte és eltökéltsége a nukleáris fegyverek alkalmazására biztosítja a nukleáris elrettentést
▪️ Terület és források biztosítása az Orosz Föderáció elleni agresszióhoz egy ilyen állam nukleáris elrettentésének alapja.
▪️ Bármely nem nukleáris állam által, de egy nukleáris ország részvételével vagy támogatásával végrehajtott agresszió az Orosz Föderáció elleni közös támadásnak minősül."
Vagyis megteremtették a jogi alapot a nukleáris válaszcsapáshoz a NATO ellen, ha az ukránok mélyen orosz területeket támadnak ATAMC-okkal, vagy SCALP-okkal.
Nyilván ha az ukránok egy határmenti összevonást, vagy lőszerraktárat támadnak abból még nem lenne III.vh, de ha mondjuk megküldik a Kremlt, vagy a stratégiai fegyvertárolókat, atomlerakatokat, atomerőművet, stratégiai bombázóflottát, akkor az már elég ciki lenne. Az oroszok ekkor jogosan feltételeznék, hogy a NATO az ukrán háborút kihasználva akarna stratégiai csapást mérni Oroszországra.
Nem szokásom a személyeskedés, de te viszont tipikus ukrán-atlanti bérkommentelő lehetsz. Nálad is vannak klisék, először tagadod, belső munkának állítod be a Kreml elleni támadást, de miután szembesítenek a cáfolhatatlan tényekkel, azonnal visszatámadsz, hogy a háborúban visszalőnek. Ellenben veled, nekem nincs problémám ezzel, úgy vagyok vele, a latrinát is ki kell takarítani valakinek, ettől még nem nézlek le, nem is haragszom rád, egyszerűen semlegesen kezelem a témát.
Természetesen egyetértek azzal, hogy a háborúban visszalőnek, sőt ha már háború, akkor lőnek mindenre is, akár elsőként is, ezt már régóta tudjuk hogy így megy "háborúban, szerelemben minden megengedett".
Szóval az a baj veletek, hogy nálatok mindenképp állást kell foglalni az egyik oldalon, különben az ellenfélhez tartozol, és ebbe a kategóriába tartozik nálatok aki semleges álláspontot képvisel, mivel az nem a ti oldalatok. Az én álláspontom a következő: a két begőzölt szláv bunkó püfölje csak egymást, de minket hagyjanak ki belőle. Lehet azért vagyok atlanti ellenes ebben a témában, mert mint mondtam c környéken nőttem fel fehér létemre, és akkor megtanultam a leckét, hogy két kokeró bunyójába ha beavatkozol, nagyon rosszul jársz, és most épp ez történik, azt szeretnék, de nagyon, hogy magunkévá tegyük ezt a szláv belháborút.
Nem én írtam ki a radaros kérdést, nem is emlékszem hogy láttam volna ilyet, de én nem parázok az atomháborútól, főleg úgy hogy az eddigi állás szerint minket nem szórnának meg a ruszkik (az amcsikban nem vagyok biztos).
"" A nukleáris fegyverek alkalmazásának feltételei között szerepel ballisztikus rakéták indítása az Orosz Föderáció ellen"
A kulcsszó: "ballisztikus". Ukrajnának nincsennek ballisztikus rakétái, tehát nem fenyeget senkit a módosítás. Gondolkozz mielőtt kérdezel.
Üllj le, egyes! Szerinted az ATAMCS az mi?
"de te viszont tipikus ukrán-atlanti bérkommentelő lehetsz"
Én euroatlanti párti magyar állampolgár vagyok és nem bérkommentelő. Én a NATO és az EU csatlakozasnál is igennel szavaztam, te?
"először tagadod, belső munkának állítod be a Kreml elleni támadást, de miután szembesítenek a cáfolhatatlan tényekkel, azonnal visszatámadsz"
Tovabbra is belső munkának tartom a Kreml elleni kamudrón támadást és ez ellen te az ég világon semmilyen cáfolatot nem mutattál.
"Ellenben veled, nekem nincs problémám ezzel"
Mégis kiírtál egy kérdéd, hogy világvége ha visszalőnek. Akkor csak van..
"nem is haragszom rád, egyszerűen semlegesen kezelem a témát."
Okod nincs rá. Annyira semlegesen kezeled a témát, hogy az összes kötelező orosz klusé ott van az érveid között. Neked ez magyarként miért jó?
"Szóval az a baj veletek, hogy nálatok mindenképp állást kell foglalni az egyik oldalon"
Velem, egyes szám pls ha már nekem címzed. Nem kértem, hogy foglalj állást, megkérdezrem hogy neked miért jó azon az állásponton lenned.
"Az én álláspontom a következő: a két begőzölt szláv bunkó püfölje csak egymást, de minket hagyjanak ki belőle. Lehet azért vagyok atlanti ellenes ebben a témában, mert mint mondtam c környéken nőttem fel fehér létemre, és akkor megtanultam a leckét, hogy két kokeró bunyójába ha beavatkozol, nagyon rosszul jársz, és most épp ez történik, azt szeretnék, de nagyon, hogy magunkévá tegyük ezt a szláv belháborút."
Esetleg be kellene látnod, hogy a példád hibás. Itt egy tolcaj,agresszív C ment neki egy C-típusúnak és ilyenkor más a dörgés igaz? Sokan segítenek a nem Cnek, erre immáron sokadjára: akkor jön az atom. Én borsodi vagyok, tudom ám hogy az ilyenek nem simofatni kell, hanem eltaposni mert másképp nem tanul velőle, asszimilálódni pedig sohasem fog.
A legfőbb gond az állaspontoddal, hogy a korábbi válaszaid teljesen szembemennek a mostani álláspontoddal ami még ráadásul hibás is.
Sajnos az a csürhe a fiaik haláláért is az Ukránokat meg a velik empatizáló társadalmakat tartja felelősnek az az ember helyett aki egykezűleg küldi őket a halálukba. Az biztos hogy nem kár értük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!