Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor fogynak ki az oroszok...

Mikor fogynak ki az oroszok végre az emberekből és a hadianyagból?

Figyelt kérdés

Köztudomású, hogy az orosz halottak száma jóval 500.000 felett van és naponta közel ezren csatlakoznak elesett fajtársaikhoz a pokolban.

Ehhez képest ukrán halott és veszteség relatíve 0.

Mikor jön el az a pont, hogy Putyin már nem tudja pótolni a veszteségeit és kénytelen lesz feladni a megszállt területeket beleértve a Krímet is?

Hány hónap kell még ehhez?

júl. 16. 18:39
 171/172 anonim ***** válasza:
32%

látom azóta se szándékozik válaszolni a kérdező.

kíváncsi lettem volna honnan tájékozódik, mert vannak itt gyk-n fényes ukrán győzelmet jövendölők és ha valamit állít, majd megkérdezik tőle honnan a hír, akkor eltűnik mint fing a viharban.

utolsó pár kommentjében már nem is erőlködik, csak írja az emojikat meg a vágyálmait, de szerintem egyértelmű hogy a nafo csoport tagja lehet, akiknél szánalmasabb és feleslegesebb létforma nem létezik. ezeknél még egy nyári szúnyograj is kellemesebb társaság.

ma 00:17
 172/172 A kérdező kommentje:

Nem értem a vergődésed utolsó!

Eredeti ukrán nyelvű anyagokból tájékozódok elsősorban, ahol az emberek leírják a VALÓSÁGOT!

Még ukránul is megtanultam kicsit, hogy ezeket olvashassam! 😜

ma 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!