Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor fogynak ki az oroszok...

Mikor fogynak ki az oroszok végre az emberekből és a hadianyagból?

Figyelt kérdés

Köztudomású, hogy az orosz halottak száma jóval 500.000 felett van és naponta közel ezren csatlakoznak elesett fajtársaikhoz a pokolban.

Ehhez képest ukrán halott és veszteség relatíve 0.

Mikor jön el az a pont, hogy Putyin már nem tudja pótolni a veszteségeit és kénytelen lesz feladni a megszállt területeket beleértve a Krímet is?

Hány hónap kell még ehhez?

2024. júl. 16. 18:39
 171/175 anonim ***** válasza:
47%

látom azóta se szándékozik válaszolni a kérdező.

kíváncsi lettem volna honnan tájékozódik, mert vannak itt gyk-n fényes ukrán győzelmet jövendölők és ha valamit állít, majd megkérdezik tőle honnan a hír, akkor eltűnik mint fing a viharban.

utolsó pár kommentjében már nem is erőlködik, csak írja az emojikat meg a vágyálmait, de szerintem egyértelmű hogy a nafo csoport tagja lehet, akiknél szánalmasabb és feleslegesebb létforma nem létezik. ezeknél még egy nyári szúnyograj is kellemesebb társaság.

jan. 10. 00:17
 172/175 A kérdező kommentje:

Nem értem a vergődésed utolsó!

Eredeti ukrán nyelvű anyagokból tájékozódok elsősorban, ahol az emberek leírják a VALÓSÁGOT!

Még ukránul is megtanultam kicsit, hogy ezeket olvashassam! 😜

jan. 10. 06:38
 173/175 anonim ***** válasza:
50%
Engedjétek el, a kérdezőnek valószínűleg több füle van mint agysejte. Tipikus az aki csont nélkül bekajálja amit az m1-en mondanak. Nem baj vergődj csak, az oroszok köszönik szépen megvannak, tekintve, hogy még mindég ők vannak Ukrajnában és nem az ukrán bohócok Moszkvában szóval álmodj csak.
jan. 10. 14:10
 174/175 anonim ***** válasza:
70%

Én már rég elengedtem a témát, valószínű a kérdező nem hülye, csak éppen mostanában kevés az ukránokról szóló kérdés, és unatkoznak a cenzor és propagandahadtest emberei, ezért időnként bedobnak ilyen sületlenségeket is, hogy monitorozzák ki harap rá.

"még ukránul is megtanultam kicsit", "eredeti ukrán nyelvű anyagokból tájékozódom", ekkora kamuládát, valószínű inkább az anyanyelved mint a magyar, szerencsére már azok se hisznek nektek, akiket még az elején át tudtatok verni. Nem szépítem, lefőtt már nektek a kávé, rugdalózhattok, kapálózhattok, nem akarjuk magunkévá tenni a problémátokat.

jan. 10. 14:37
 175/175 anonim ***** válasza:
80%

"Eredeti ukrán nyelvű anyagokból tájékozódok elsősorban"

Kétdező ez a te bajod. Sem ukrán, sem orosz forrásból nem érdemes tájékozódni, tudod... háborús propaganda. Mindkét fél a saját eredményeit felnagyítja, az ellenségét lekicsinyítni, és ugyanígy van a veszteségekkel is. Próbálj minél több helyről informálódni, akkor talán a valósághoz közelebb álló képet fogsz kapni.

jan. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!