Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor fogynak ki az oroszok...

Mikor fogynak ki az oroszok végre az emberekből és a hadianyagból?

Figyelt kérdés

Köztudomású, hogy az orosz halottak száma jóval 500.000 felett van és naponta közel ezren csatlakoznak elesett fajtársaikhoz a pokolban.

Ehhez képest ukrán halott és veszteség relatíve 0.

Mikor jön el az a pont, hogy Putyin már nem tudja pótolni a veszteségeit és kénytelen lesz feladni a megszállt területeket beleértve a Krímet is?

Hány hónap kell még ehhez?

júl. 16. 18:39
 141/171 anonim ***** válasza:
100%
139: oké, de én azt kérdeztem honnan szoktál tájékozódni. Meg tudod nevezni ezeket a forrásokat?
jan. 5. 21:16
 142/171 anonim ***** válasza:
82%

"Pl., hogy nem tavasz végén, hanem most omlik össze az orosz hadsereg! 😘"

🤡🤡🤡

jan. 5. 21:18
 143/171 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vagyok szakértő, kérdező, és lehet, hogy tényleg neked van igazad. Az új kurszki támadás meglepett, de közben őszintén remélem, hogy van valami értelme ezeknek a hadmozdulatoknak, mert közben az ukránok hónapok óta nem tudják stabilizálni a frontot Pokrovszknál, ami enyhén szólva fontosabb feladat lenne.
jan. 5. 21:25
 144/171 Jeffrey Spender ***** válasza:
56%
A kurszki támadásnak soha nem volt semmi értelme.
jan. 5. 21:29
 145/171 anonim ***** válasza:
54%

"Egy szó mint száz: Ukrajna várhatóan még Trump valószínű és sajnálatos újbóli hatalomra jutása előtt megkapja az F-16-osokat és szétbombázza az oroszokat, talán Moszkvát is. Szerintem még karácsony lőtt visszafoglalja a Krímet. Csak ügyelni kell rá, nehogy tényleg Moszkváig törjenek előre, mert akkor Putyin biztosan ledobja az atomot.

És ezzel meg is válaszoltam a saját kérdésemet"

Na mivan kérdező, még sincsenek még az ukrán haverjaid Moszkvában?

Hiába nyalsz be ilyen mélyen az ukràn csimpànzoknak, egyelőre még mindég nem sikerült kiűzni a ruszkikat az orszàgból, ami szerintem nem győzelem😂 Valószínűleg év végére vagy hamarabb az imádott ukrajnádból szerencsére semmi nem marad😍 Trump egy fillért se fog nekik adni, az EU-nak meg màr lassan nincs mit.

tegnapelőtt 09:55
 146/171 A kérdező kommentje:

Na, ez a rosszindulat...

Valóban, Trump megválasztésa nem fog jót tenni az ügynek, de ő sem hülye, nem engedhet meg egy orosz győzelmet.

De mindegy is.

Szerencsére ahogy most áll a front, talán nem is kell az amerikai segítség, ugyanis minden jel arra mutat, hogy az oroszok a végét járják.

A sikeres kurszki támadás után majd beszélgessünk megint! 😉

tegnapelőtt 18:29
 147/171 anonim ***** válasza:
77%

"ugyanis minden jel arra mutat, hogy az oroszok a végét járják."

🤡🤡🤡

tegnapelőtt 18:35
 148/171 anonim ***** válasza:
62%

"A sikeres kurszki támadás után majd beszélgessünk megint! 😉"

Ok, veled sem beszélgetünk többet. :DDDDDDD

tegnapelőtt 18:35
 149/171 A kérdező kommentje:

A NATO által képzett és felszerelt ukrán katonák minden frontszakaszon (ahol bevetik őket) felmossák a padlót az oroszokkal.

Mi jelzi ennél jobban az oroszok összeomlását?

tegnapelőtt 19:08
 150/171 anonim ***** válasza:
55%

"A NATO által képzett és felszerelt ukrán katonák minden frontszakaszon (ahol bevetik őket) felmossák a padlót az oroszokkal."

🤡🤡🤡

https://www.youtube.com/watch?v=EadAXT1Zrjk

The Rise and Fall of Ukraine’s French-trained Brigade

(több ezren dezertáltak, szar volt a kiképzés stb... :DDDD)

tegnapelőtt 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!