Mikor fogynak ki az oroszok végre az emberekből és a hadianyagból?
Köztudomású, hogy az orosz halottak száma jóval 500.000 felett van és naponta közel ezren csatlakoznak elesett fajtársaikhoz a pokolban.
Ehhez képest ukrán halott és veszteség relatíve 0.
Mikor jön el az a pont, hogy Putyin már nem tudja pótolni a veszteségeit és kénytelen lesz feladni a megszállt területeket beleértve a Krímet is?
Hány hónap kell még ehhez?
Az utóbbi időbe felgyorsult az orosz húsdaráló.
Ukrjnát egy ember mentheti már csak...és az nem más mint Trump.
De ha őt is sakkba tartja a tőkés hatalom, akkor szépen lassan addig folytatják ezt a haborút amíg teljesen felszámolják Ukrajnát az oroszokkal.
Persze ezzel addig végleg tudják gyengíteni az oroszokat és pénzt keresnek a háborún.
És ezért beáldonak egy egész nemzetet.
Gusztustalan!
Igen ő azt mondja hogy elintézné hogy béke legyen.
Ukrajnát csak a béke mentheti meg.
A területi veszteségeket el kell fogadniuk és megadni Oroszországnak azt amit kér a béke megkötéséhez.
Ha ezt nem teszi meg akkor tovább folytatódik ez a háború 50-100 évig mire elfogy a terület és lakosság.
Itt egy dolog ami biztos. Oroszország és keleti szövetségesei soha nem fognak meghátrálni ebben a kérdésben ha a jelenlegi fegyveres és pénzbeli támogatás marad Ukrajnának. Ezzel a nyigati segítségggel annyi érhető el hogy ne 2023-ba hanem néhány év vagy évtized múlva érjenek célba az oroszok több száz ezer orosz és ukrán katona árán.
A liberális felfogás azaz hogy ez járulékos veszteség hogy ennyien meghalnak, ez az ukránok döntése akik hősiesen védik a hazájukat.
Meg vannak akik azt mondják hogy ha végkiemenetelt nagyon nagy valószínűséggel nem tudjuk megváltoztatni csakis kizárolag késleltetni tudjuk rengeteg áldozat árán, akkor ez a végkifejlett nem éri meg ezt a hatalmas áldozatot, ezért nem éri meg annyi embernek meghalnia.
93: Pompeo egészen mást mondott Trump terveiről...
Mennyire röhögnék a fidesznyik hazaárulókon, ha ez jönne be... :DDDDD
Én mint Mi Hazánkos szintén együtt röhögnék veled.
Ez egyet jelent azzal hogy Ukrajnát mint memzetet végleg eltöröljük.
Nekem is elegem van a Fidesz érzelgős békéjével kapcsolatban.
Hadd nyírja ki egymást a kettő keleti rohadék szláv nép :D
Adjunk botot a kezükbe azt addig üssek egymást ameddig az egyik meg nem döglik.
Egyik se fog hiányozni egyiknek sem.
:D
Csak ne legyünk álszentek!
Ha fegyvert adunk és fokozzuk a haborút az több száz ezer ember halálával jár.
Én nem vagyok liberális nekem ez semmit nem jelent mert semmi közöm nincs hozzájuk.
Az a durva mikor egy ilyen tisztán gyilkos szándékot jótettnek állitunk be. :D
Ez egy gaztett, amivel mégegyszer mondom nincs bajom nekem jó ígyis úgyis, csak nevezzük annak ami!
98: tessék, az eredeti cikk:
# 99
És ki kezelné az Ukrajnának adott Abrams-eket, Bradley-ket, AH-64-es Apache-okat, F-16-os Falcon-okat, Patriot-okat, HIMARS-okat, és ATACMS-eket ?
Te még hiszel abban, hogy létezik gyorstalpaló ezekhez ?
Meg műszaki háttér ?
Az Ukrán Hadsereg tud még sorozni, de csak gyalogosoknak, mert ahhoz kell a legkevesebb észbeli képesség, nem pedig harckocsizókat, meg pilcsiket képez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!