Mi történne ebben az estben?
Bár remélem sose fog megtörténni.
A következő a szituáció: Kitör a harmadik világháború de a kormányunk nem a NATO-hoz akar tartozni hanem inkább átállna az Oroszok oldalához.
-A NATO összes tagállama összetenné a két kezét hogy "végre" megszabadultunk ettől a balfax bandától.
-Az Orosz kormány kategórikusan tiltakozna a csatlakozásunk miatt hisz történelmi tény hogy ahova mi csatlakoztunk az előbb-utóbb veszített-megszünt-rombadőlt (pl.:Osztrák-Magyar monarchia, tengelyhatalmak, Varsói szerződés).
-A dolgozó és adót fizető réteg jelentős része lelépne az országból a katonakorú fiatalokkal egyetemben, így a hatalom megmutathatná hogy mikép kovácsolja össze a protkóikat csattogtató szavazóit egységes békamenetbe amikor már nincs aki finanszírozná ezt az úri huncutságot. (megoldanák filippino szavazókkal)
És ezzel meg is oldanák a háború kérdését mivel egyik félnek sem lenne szüksége erre a kicsi, kötözködő, mindenkit eléruló népségre. Nem dobnának ide atomot mert még azt is sajnálnák tőlünk :)
# 5
Miért Magyarországot emeled ki, mint a NATO fekete bárányát ?
#6 Mert a kérdés arra irányult (Kitör a harmadik világháború de a kormányunk nem a NATO-hoz akar tartozni hanem inkább átállna az Oroszok oldalához.) Mi nem a NATO fekete báránya vagyunk hanem.......
Nem tudom mennyit jársz európában de én már nem szeretem megemlítteni hogy magyar vagyok. Mondhatjuk úgy is hogy szégyenlem.
# 7
" én már nem szeretem megemlítteni hogy magyar vagyok. Mondhatjuk úgy is hogy szégyenlem. "
Miért is ?
Mit lehet szégyellni rajtunk ?
#8 A közvéleményt külföldön is a sajtó irányítja és a mai vezetésünk miatt nem a legjobb a megitéllésünk nyugateurópában.
Próbáld ki németországban mekkora előny magyarnak lenni.
Nekem ég a pofám az miatt ammit a kormányunk művel minden szövetségben ammiben érdekeltek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!