Az oroszok mikor látják be, hogy az Ukrajna elleni inváziójuk befellegzett?
"Ebben igazad van, egyetertek veled, az oroszok nem tul potensek, mindenhol csak szerencsetlenkedni tudnak,"
Ehhez képest nekik van a legnagyobb országuk. Mert sosem voltak a történelem során potensek. :)
A vietnamit azt mondom igen, de a Koreai az döntetlen.
Azt még elfelejtettem írni, hogy a ruszkik az afgán háborút is elvesztették.
"Azt még elfelejtettem írni, hogy a ruszkik az afgán háborút is elvesztették."
Az USA is ezalapján, hisz ök is úgy vonultak ki pár éve a németeket szarban hagyva, hogy alig tudták kimenteni a saját katonáikat meg diplomatákat.
A vietnami is inkább egy elhúzódó öldöklés volt volt, amit az új szelek okafogyottá tettek.
Amiket egybként felsoroltál, egy része szovjet háború volt, nem "orosz".
Szovjet, azaz Orosz-Ukrán-Lett-Litván-Kirgiz-... fel sem tudom sorolni a tagállamokat.
Egyébkent még ha ezeket háború elvesztésének is vesszük, még így is nekik területileg a legnagyobb az országuk, ez tény.
Mi a vesztes oldalon állva mennyit vesztettünk? 2/3-át?
"Ehhez képest nekik van a legnagyobb országuk."
Aminek a 65%-a lakhatatlan, 20%-án semmilyen infrastruktúra nincs és a maradék 15%-át lehet élhetőnek nevezni, azt is csak ázsiai szinten.
Egyébként ne hidd, hogy orosz drukker lennék, csak nem becsülök alá senkit.
Ha alábecsülöd az ellenfelet, vesztettél. Az ukránokkal az oroszok követték el ezt a hibát.
Az oroszokkal Hitler, Napóleon, többet nem tudok fejböl.
"Aminek a 65%-a lakhatatlan"
És? Attól kisebb lesz a terület, vagy értéktelenebb, ha nem laknak annyian mint kínában?
"maradék 15%-át lehet élhetőnek nevezni, azt is csak ázsiai szinten."
Ez milyen befolyással van a sereg ütöképességére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!