Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyar születésü ember volt...

Magyar születésü ember volt már navy SEAL, valószínű hogy én erősen rá áldozok pár évet, érdekelne hogy sikerült-e már magyarnak?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy elöbb az állampolgárság kell!

jún. 15. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd már abba ezt a hülyeséget.
jún. 15. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos hogy volt, de nem publikus az állománylista.

S hogyan áldozol rá pár évet, ha nincs állampolgárságid??? Először zöldkártyát kellene lőnöd, majd 5 év kint tartózkodás után kérheted az állampolgárságit. A zöldkártyát meg nem osztogatják csak úgy.

jún. 15. 12:20
 3/8 anonim válasza:
100%
Szerintem esetleg olyan magyar volt akinek a szülei/nagyszülei vándoroltak ki Amerikába és ő már ott született.
jún. 15. 13:03
 4/8 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Miért SEAL szeretnél lenni, az MH Bornemissza Gergely 2. Felderítőezred, vagy a Rohamlövészek, vagy az MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj valamelyikével nem elégednél meg ?
jún. 15. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Meg tudsz csinálni 30 fekvőtámaszt, 30 négyütemű fekvőtámaszt, 15 húzodkozdást gyors egymás utánban 5 körben? Mert a spec. erőknél ez nem felvételi követelmény (az annál magasabb), hanem csak könnyed reggeli torna.

A különleges erőknél a világ minden táján extrém magas fizikai és mentális elvárások vannak. Szóval te ezeknek véleményed szerint megfelelsz?

jún. 15. 22:16
 6/8 A kérdező kommentje:
5# Igen megfelelek, és minden nap dolgozom magamon. 4# Mennyit keresnek ezek a HM esek 2# A zöld kártyára gondoltam a pár év rá áldozása alatt
jún. 16. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha neked ebben a pénz jelenti a motivációt akkor soha nem fogod elérni.

Közben gondolj arra is hogy mennek az évek, 4-5-6 év múlva nem leszel ott fizikailag ahol most tartasz. Szerintem amit azonnal el tudsz érni az a francia idegenlégió. Ott ha olyan a teljesítményed akkor be tudsz kerülni az ejtőernyősökhöz és az sem piskóta.

jún. 17. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 a zöld kártyát nem bicepszre adják. Van aki 20 évig is hiába pályázza meg minden évben nem kapja meg.
jún. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!