Magyarnak születni áldás vagy inkább átok?
Nem mindegy, hogy Magyarországon belül hova születsz.
Ha a budai XII. kerületbe születsz magyarként, akkor áldás.
Áldás.
Az isten még egyik angyalát,Dr.Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úrat is ideküldte hogy vigyázzon a Kárpátok paradicsomát.
Inkább örüljetek neki hogy nem Afrikába, Indiába, Mexikóba, vagy Dél-Amerikába vagy Iránba, Pakisztánba születtetek. Őszintén szólva rengeteg ország van rosszabb körülmények között mint Magyarország, más országokban kénytelenek nélkülözni az emberek. Én sem élek jómódban, de boldog vagyok.
Hozzáteszem mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok kormánypárti - Mi Hazánk szavazóként mondom.
Mivel nem tudni mi van születés előtt az is lehet hogy Te magad választottad ki Magyarországot mint születési hely, Te magad választottad a szüleidet.
Szerintem becsülje meg mindenki ami van neki, vagy legalább gondoljon bele abba hogy mennyivel rosszabb is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!