Akkor most áldás vagy átok a koronavírus?
Eddig az volt a mantra, hogy azért vannak elszállva az albérletárak, mert az embereknek sok pénze van. Mert, hogy nőnek a bérek meg stb, hülye propaganda.
Az előző állítások közül csak az első igaz, az is csak abban a formában, hogy a KÜLFÖLDI embereknek van pénze. A magyaroknak nincs, és ez meg is mutatkozott azonnal. Amint beszart a turizmus és nem lehet külföldieknek kiadni a lakást, egyből bezuhannak az árak, mert a magyarok nem tudják megfizetni. A turizmus miatt rengeteg magyarnak kellett szobában vagy szobatárssal nyomorognia a magas árak miatt.
Akkor ilyen szempontból, mégiscsak jól jött a koronavírus? Mégsem olyan rossz a gazdaságnak mint sokan rinyálnak?
Áldás vagy átok hát a covid?
Megtervezett, kitalát, terv a Cocid,.
Átok
Átok mert korlátoznak. Szabad országokban csakis s Svéd módszert kellene követni. Ráadásul a társadalmi elidegenedés is csak erősödik, elmagányosodnak az emberek. Az élet teljesen sivárrá vált mivel nem lehet szórakozni de még emberek közé menni is csak úgy-ahogy. Az emberek inkább fognak élő robotokat hasonlítani mint tényleges emberekre.
Én őszintén azt mondom hogy el vagyok keseredve hogy milyen világ lehet ha még évekig itt lesznek a korlátozások.
Inkább rohadok meg mondjuk Afrikában (vagy Svédországban) mint hogy egy ilyen gépies társadalomban éljek.
Kérdező
A lakások bérleti díjai éppen úgy kereslet-kínálat arány szerint változnak, mint minden más.
Amikor sokan keresnek bérlakást és kevés van kiadó, akkor az bérel lakást aki a legtöbbet fizeti érte. Ez volt tavaszig.
Amikor az egyetemisták otthon vannak a szüleiknél és nem az albérletükben, mert digitális oktatás van, amikor nem jönnek a külföldiek a bérlakásokba bérlőnek, mert leállt a turizmus, akkor megfordul a trend és sok kiadó lakás lesz a piacon, mellé meg kevés bérlő. Akkor a bérlő válogat és oda megy lakni ahol a legkevesebbet kell fizetnie.
Nem olyan bonyolult ám ez, hogy ne érthesd meg.
Ha sok van eladó valamiből és kevés a vevő - akkor kevesebbért lehet eladni, ha valami hiánycikk, mert mindenki azt keresi, de kevés van belőle, akkor sokba fog kerülni.
Bármennyire próbálsz is ebbe mást belemagyarázni.
Havi 100e felett én nem fizetnék bérleti díjat.
Akkor inkább már a banknak fizetem a hitelre,
A lakásért ami egyszer saját tulajdon lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!