Akkor most áldás vagy átok a koronavírus?
Eddig az volt a mantra, hogy azért vannak elszállva az albérletárak, mert az embereknek sok pénze van. Mert, hogy nőnek a bérek meg stb, hülye propaganda.
Az előző állítások közül csak az első igaz, az is csak abban a formában, hogy a KÜLFÖLDI embereknek van pénze. A magyaroknak nincs, és ez meg is mutatkozott azonnal. Amint beszart a turizmus és nem lehet külföldieknek kiadni a lakást, egyből bezuhannak az árak, mert a magyarok nem tudják megfizetni. A turizmus miatt rengeteg magyarnak kellett szobában vagy szobatárssal nyomorognia a magas árak miatt.
Akkor ilyen szempontból, mégiscsak jól jött a koronavírus? Mégsem olyan rossz a gazdaságnak mint sokan rinyálnak?
Áldás vagy átok hát a covid?
Nekem eddig jó.
Be telefonáltam az orvosnak,azt mondta hogy koronás vagyok maradjak otthon 10 napig.
Az ügyintézések amik eddig 1 órát vettek igénybe, most 5 perc alatt el van intézve.
Úgyhogy nekem eddig áldás :)
Én ugyan úgy találkozom mindenkivel.
Csak 20:00 előtt elintezem.
Szóval, nekem nem romlottak meg a kapcsolataim, mert nekem ez nem ok hogy ne talalkozzak a barátaimmal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!