Eddig az volt a mantra, hogy azért vannak elszállva az albérletárak, mert az embereknek sok pénze van. Mert, hogy nőnek a bérek meg stb, hülye propaganda.
Az előző állítások közül csak az első igaz, az is csak abban a formában, hogy a KÜLFÖLDI embereknek van pénze. A magyaroknak nincs, és ez meg is mutatkozott azonnal. Amint beszart a turizmus és nem lehet külföldieknek kiadni a lakást, egyből bezuhannak az árak, mert a magyarok nem tudják megfizetni. A turizmus miatt rengeteg magyarnak kellett szobában vagy szobatárssal nyomorognia a magas árak miatt.
Akkor ilyen szempontból, mégiscsak jól jött a koronavírus? Mégsem olyan rossz a gazdaságnak mint sokan rinyálnak?
5: Akkor jobb, ha indulsz, még van fél órád a Kijárási tilalomig, siess! :o)
2020. dec. 8. 19:30
22/28 anonim válasza:
Akkor lenne áldás ha eltörölnének már végre minden korlátozást.
2020. dec. 8. 23:10
23/28 anonim válasza:
B@szhatod az olcsóbb albérletárakat, ha nincs miből fizetni...
2020. dec. 9. 09:16
24/28 anonim válasza:
Nekem eddig jó.
Be telefonáltam az orvosnak,azt mondta hogy koronás vagyok maradjak otthon 10 napig.
Az ügyintézések amik eddig 1 órát vettek igénybe, most 5 perc alatt el van intézve.
Úgyhogy nekem eddig áldás :)
2020. dec. 9. 14:00
25/28 anonim válasza:
24: Ja, nyilván. Azoknak is áldás, akik szeretnek summantani, meg kamubetegeskedni.
2020. dec. 9. 14:26
26/28 anonim válasza:
Én arról nem tehetek, hogy az orvoshoz btelefonálok, mert ugye nem lehet bemenni csak időponttal. És egyből koronásnak itél meg, meg hogy maradjak 10 napig itthon..
2020. dec. 9. 15:59
27/28 anonim válasza:
Most legalabb latszik, mennyit ernek az emberi kapcsolatok, akar munkahelyen, akar egyetemen. Ha nincs hova menni, nincs hol talalkozni kis is fujt az osszes. Mar reges reg elidegenedtunk egymastol, ez nem most kezdodott. Mindenki csak a sajat szemszoget nezi, masok problemairol is a sajatja jut eszebe. Ezt a virus is ugy kezeljuk, hogy mindenki elmondja, milyen serelmek ertek szemelyesen de senki sem arra koncentral, mit jelent ez osszkepileg. Tisztelet a kivetelnek.
2020. dec. 12. 23:49
28/28 anonim válasza:
Én ugyan úgy találkozom mindenkivel.
Csak 20:00 előtt elintezem.
Szóval, nekem nem romlottak meg a kapcsolataim, mert nekem ez nem ok hogy ne talalkozzak a barátaimmal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!