Áldás, vagy átok a közterületi ingyenes parkolás?
Ez pontosan az a szint, mint a "megállítjuk a gravitációt". Azt hiszik, nekimehetnek a fizika törvényeinek is.
Amikor még nem volt ez a ingyen parkolósdi, a fizetési övezetben, hogy példát mondjak, egy adott időpillanatban három kerületre (Nyugati körül) volt összesen kettő darab, ismétlem kettő darab épp üresen álló parkolóhely. Le lehetne nyugodtan légifelvételről számolni. Eddig is irgalmatlan káosz volt, és eddig is húszperceket keringtek. Most erre a még kettő darab üresen álló helyre hatalmas nagy kegyet gyakorolva meghirdették, hogy fű, fa, virág, muskátli jöhet majd be az agglomerációból százezerszámra parkolni. Hát nem jött össze nekik. Én nem tudom, mégis mire számítottak, akik bejöttek ide cirkulálni?
De azt azért meg tudták csinálni, hogy fél órákat álltak a tömött trolik is a káoszban meg a vesebetegekért igyekvő betegszállítók. És nem vagyok egy kényes ember, de több alkalommal is olyan tömény füstgáz terjengett némelyik szűkebb utcában, hogy meg lehetett fulladni. Körben állt a dugó a háztömbök körül, se előre, se hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!