Egyes tankokra miért szerelnek elől-hátul egy vastagabb farönköt?
Figyelt kérdés
Például: [link]
Főleg a szovjet gyártmányú tankokon látni ilyet, régebbi és a jelenlegi háborúban is. Ennek mi a funkciója? Egyfajta lökhárítóként funkcionál esetleges akadályok áttörésénél?
máj. 24. 09:08
11/13 anonim válasza:
#10 Nem is írtam komolyan, csak láttam, mindenki leírta ugyanazt más szavakkal (a legérthetőbben #8), gondoltam írok mást, aki felpontozott engem 83%-os válaszoló, míg a 62%-os válaszadó le, nos amit írsz igaz, nem tudok vele vitatkozni, de a 83%-os válaszoló nyilván nem azért zöldelte a választ, mert ő nem tudja, hogy több tonnás harckocsi két farönk segítségével tud a vizen úszni.
Katona! Vigyázz! Lelépni!
12/13 anonim válasza:
Ha kifogy az üzemanyag, akkor átállnak fatüzelésű meghajtásra, - ez pontosan elég arra, hogy biztonságos területre vissza tudjon vonulni a harcjármű.
13/13 anonim válasza:
Állami vezetők arcképei - tárgyiasítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!