Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Zelenszkij célja, hogy Ukrajna...

Zelenszkij célja, hogy Ukrajna eddig sértetlen részeit is lerombolják az oroszok?

Figyelt kérdés

A hír:

Ukrajna engedélyt kért az USA-tól, hogy oroszországi célpontokat lőhessen amerikai fegyverekkel.

Mivel kiverni nem tudják az oroszokat, ezért az orosz területek támadására még nagyobb ukrajnai rombolás lesz a válasz.

máj. 18. 17:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Zelenszkij célja az, hogy az orosz haderő kitakarodjon az országából. "Ruszkik haza!" - mondtuk mimagyarok is, amikor még volt tökünk."

Fotelharc helyett mehetnél önkénteskedni inkább!

máj. 18. 19:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Zelenszkij a fekete lovag a Gyalog Galoppból.
máj. 18. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

[ma 19:25]: "Fotelharc helyett mehetnél önkénteskedni inkább!"

- Ez a XXI. század. Professzionális hadseregek vannak. Én meg nem vagyok katona. Ellenben adózok elég sokat, és nem feltétlen arra, hogy Kovács hadnagy a jobbik fajta pálinkát vehesse meg a teszkóban.

máj. 18. 20:39
 14/23 A kérdező kommentje:

Magyar Péter az Instagramon, a kormánypárt új, háború feliratú plakátja mellett pózolva.

"A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért. Miniszterelnök Úr, ne legyen gyáva, ne bújjon a mentelmi joga mögé!"

Van még kérdés, kedves DK-s szavazók?

máj. 18. 20:42
 15/23 A kérdező kommentje:

"- Ez a XXI. század. Professzionális hadseregek vannak. Én meg nem vagyok katona. Ellenben adózok elég sokat, és nem feltétlen arra, hogy Kovács hadnagy a jobbik fajta pálinkát vehesse meg a teszkóban."

Ugye nem élsz abban a tévhitben, hogy egyrészt az általad említett "professzionális hadseregek"-be háború esetén nem soroznak be téged, vagy a gyermekedet, unokádat, vejedet, testvéredet?

Másrészt, ugye nem gondolod azt, hogy ha az ellenség lebombázza azt az üvegfalú irodaházat, ahol most fekete öltönyben dolgozol, akkor te továbbra is folytathatod a jól jövedelmező fekete öltönyös munkádat, mintha mi se történt volna?

Persze, tudom, te már most sem Magyarországon dolgozol, nem is itt tartod a megtakarításaidat, a gyermekeid is bécsi, zürichi, berlini vagy londoni iskolába járnak és te lennél az első aki egy fehér homokos tergerpartról néznéd a CNN-en a háborút koktélt szürcsölgetve. 😘

máj. 18. 20:51
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

[ma 20:51]: "Ugye nem élsz abban a tévhitben, hogy egyrészt az általad említett "professzionális hadseregek"-be háború esetén nem soroznak be téged, vagy a gyermekedet, unokádat, vejedet, testvéredet?"

- Értem. Tehát egyrészt ha nálunk baj van, akkor úgyis engem rángatnak el a két kisgyerekem mellől. Nagyon rossz esetben viszik őket is, gondolom.

[ma 19:25]: "Fotelharc helyett mehetnél önkénteskedni inkább!"

- Másrészt ha nálunk nincs baj, de máshol van, és szerintem kezdene kellene vele valamit, akkor azt is csináljam én.

Oké. De akkor ne hisztikézzen senki, ha a hivatásos állományunkat semmirekellő, ingyenélő bandának tartom. Két kommentben összefoglaltad, hogy semmit nem várhatok el tőlük. Hát ennek a fejlesztésére ne költsön a Vezér, mert nyomorultul felesleges, pénzszórás. Az egész tényleg arról szól, hogy jobb repülőszimulátorral játszhasson Kovács hadnagy, estére meg jobb pálinkát vehessen a teszkóban.

,,A jó lovas katonának de jól vagyon dolga,

eszik-iszik a sátorban, semmire sincs gondja,

hej, élet, be gyöngy élet, ennél szebb sem lehet,

csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret.''

máj. 18. 22:45
 17/23 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, minek írtad ki ezt a kérdést, ha nincs valójában kérdésed, hanem előre eldöntötted, hogy orosz és fideszes propagandát terjesztesz?

Komolyan, szerinted az Ukrajnát nem az oroszok lövik? :)

máj. 19. 00:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Aki a nyilvánosság elől állandóan bujkálva, titkos és/vagy védett objektumokban távkapcsolót nyomkodva küld bárkit maga helyett a biztos halálba, annak semmi sem fáj! -Az usa is ezt csinálja! Megcsinálja a világon bárhol - az épen aktuális érdekei szerint - a "b@zdmeget", aztán az óceán túlsó partján fenntartott védett állásokban vigyorogva, hemperegve nyomkodja a távkapcsolót! Nekik persze, hogy semmi sem drága, mert semmit nem éreznek a szenvedésből, amit az aljasságukkal generálnak! A Zelenszkij ugyanennek a mentalitásnak valami korcs változata...

Egyik kutya, másik eb! Az oroszokat sem kell sajnálni, mert őket sem kell tartósabb időn keresztül invitálni a táncparkettre! Ez egy örök kutya-macska barátság marad! A problémás része ennek mindössze "csak" annyi, hogy soha nem a főkolomposok döglenek bele nagy tételben az említettek kisded játékaikba és még a játékaik árát is a köznapi embertől nyúlják le felségjogon!

máj. 19. 13:27
 19/23 anonim ***** válasza:

"Aki a nyilvánosság elől állandóan bujkálva, titkos és/vagy védett objektumokban távkapcsolót nyomkodva küld bárkit maga helyett a biztos halálba, annak semmi sem fáj!"

Te most Putyinról beszélsz?

máj. 19. 14:00
 20/23 A kérdező kommentje:

"Másrészt ha nálunk nincs baj, de máshol van, és szerintem kezdene kellene vele valamit, akkor azt is csináljam én."

Csak szerinted kellene vele kezdeni valamit.

Ne más farkával veresd a csalánt, verd a sajátoddal.

máj. 19. 18:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!