Zelenszkij célja, hogy Ukrajna eddig sértetlen részeit is lerombolják az oroszok?
A hír:
Ukrajna engedélyt kért az USA-tól, hogy oroszországi célpontokat lőhessen amerikai fegyverekkel.
Mivel kiverni nem tudják az oroszokat, ezért az orosz területek támadására még nagyobb ukrajnai rombolás lesz a válasz.
"Zelenszkij célja az, hogy az orosz haderő kitakarodjon az országából. "Ruszkik haza!" - mondtuk mimagyarok is, amikor még volt tökünk."
Fotelharc helyett mehetnél önkénteskedni inkább!
[ma 19:25]: "Fotelharc helyett mehetnél önkénteskedni inkább!"
- Ez a XXI. század. Professzionális hadseregek vannak. Én meg nem vagyok katona. Ellenben adózok elég sokat, és nem feltétlen arra, hogy Kovács hadnagy a jobbik fajta pálinkát vehesse meg a teszkóban.
Magyar Péter az Instagramon, a kormánypárt új, háború feliratú plakátja mellett pózolva.
"A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért. Miniszterelnök Úr, ne legyen gyáva, ne bújjon a mentelmi joga mögé!"
Van még kérdés, kedves DK-s szavazók?
"- Ez a XXI. század. Professzionális hadseregek vannak. Én meg nem vagyok katona. Ellenben adózok elég sokat, és nem feltétlen arra, hogy Kovács hadnagy a jobbik fajta pálinkát vehesse meg a teszkóban."
Ugye nem élsz abban a tévhitben, hogy egyrészt az általad említett "professzionális hadseregek"-be háború esetén nem soroznak be téged, vagy a gyermekedet, unokádat, vejedet, testvéredet?
Másrészt, ugye nem gondolod azt, hogy ha az ellenség lebombázza azt az üvegfalú irodaházat, ahol most fekete öltönyben dolgozol, akkor te továbbra is folytathatod a jól jövedelmező fekete öltönyös munkádat, mintha mi se történt volna?
Persze, tudom, te már most sem Magyarországon dolgozol, nem is itt tartod a megtakarításaidat, a gyermekeid is bécsi, zürichi, berlini vagy londoni iskolába járnak és te lennél az első aki egy fehér homokos tergerpartról néznéd a CNN-en a háborút koktélt szürcsölgetve. 😘
[ma 20:51]: "Ugye nem élsz abban a tévhitben, hogy egyrészt az általad említett "professzionális hadseregek"-be háború esetén nem soroznak be téged, vagy a gyermekedet, unokádat, vejedet, testvéredet?"
- Értem. Tehát egyrészt ha nálunk baj van, akkor úgyis engem rángatnak el a két kisgyerekem mellől. Nagyon rossz esetben viszik őket is, gondolom.
[ma 19:25]: "Fotelharc helyett mehetnél önkénteskedni inkább!"
- Másrészt ha nálunk nincs baj, de máshol van, és szerintem kezdene kellene vele valamit, akkor azt is csináljam én.
Oké. De akkor ne hisztikézzen senki, ha a hivatásos állományunkat semmirekellő, ingyenélő bandának tartom. Két kommentben összefoglaltad, hogy semmit nem várhatok el tőlük. Hát ennek a fejlesztésére ne költsön a Vezér, mert nyomorultul felesleges, pénzszórás. Az egész tényleg arról szól, hogy jobb repülőszimulátorral játszhasson Kovács hadnagy, estére meg jobb pálinkát vehessen a teszkóban.
,,A jó lovas katonának de jól vagyon dolga,
eszik-iszik a sátorban, semmire sincs gondja,
hej, élet, be gyöngy élet, ennél szebb sem lehet,
csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret.''
Kérdező, minek írtad ki ezt a kérdést, ha nincs valójában kérdésed, hanem előre eldöntötted, hogy orosz és fideszes propagandát terjesztesz?
Komolyan, szerinted az Ukrajnát nem az oroszok lövik? :)
Aki a nyilvánosság elől állandóan bujkálva, titkos és/vagy védett objektumokban távkapcsolót nyomkodva küld bárkit maga helyett a biztos halálba, annak semmi sem fáj! -Az usa is ezt csinálja! Megcsinálja a világon bárhol - az épen aktuális érdekei szerint - a "b@zdmeget", aztán az óceán túlsó partján fenntartott védett állásokban vigyorogva, hemperegve nyomkodja a távkapcsolót! Nekik persze, hogy semmi sem drága, mert semmit nem éreznek a szenvedésből, amit az aljasságukkal generálnak! A Zelenszkij ugyanennek a mentalitásnak valami korcs változata...
Egyik kutya, másik eb! Az oroszokat sem kell sajnálni, mert őket sem kell tartósabb időn keresztül invitálni a táncparkettre! Ez egy örök kutya-macska barátság marad! A problémás része ennek mindössze "csak" annyi, hogy soha nem a főkolomposok döglenek bele nagy tételben az említettek kisded játékaikba és még a játékaik árát is a köznapi embertől nyúlják le felségjogon!
"Aki a nyilvánosság elől állandóan bujkálva, titkos és/vagy védett objektumokban távkapcsolót nyomkodva küld bárkit maga helyett a biztos halálba, annak semmi sem fáj!"
Te most Putyinról beszélsz?
"Másrészt ha nálunk nincs baj, de máshol van, és szerintem kezdene kellene vele valamit, akkor azt is csináljam én."
Csak szerinted kellene vele kezdeni valamit.
Ne más farkával veresd a csalánt, verd a sajátoddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!